A Melrose Place-ben feltűnt színésznő az elmúlt években az elcseszett plasztikai műtétekkel foglalkozó weboldalak kedvence volt hurkává töltött felsőajka miatt. Most azonban a Playboynak vetkőzve megmutatta, nyaktól lefelé igenis bombáz, a fotózáson készült videó alapján pedig úgy tűnik, ezt nem is kizárólag a Photoshopnak köszönheti.

Semmi okunk feltételezni, hogy aki a szájába egy kisebb mell-implantátumnyi szilikonmennyiséget töltet, és azt is beismerte már, hogy a botoxszal kicsit túllőtt a célon, az a teste más részeit ne plasztikai sebészettel tartaná karban. A Melrose Place-ben feltűnt, idén 45 éves Lisa Rinnának a Playboy legújabb számában látható aktfotóiról azonban elmondható: a színésznő arca alatti test valódi mestermű, és nem is okvetlenül csak a plasztikai sebészeté. A kétségtelenül szerencsés gének és az orvostudomány vívmányai mellett Rinna komoly edzésekkel is mindent elkövet a konzerválásért.

Függő vagyok

A színésznő a US Magazine-nak elárulta, annyira edzésfanatikus, hogy a képeket készítő Deborah Anderson letiltotta őt a mozgásról a fotózás előtt. "Először úgy voltam vele, hogy 'oké, szóval vetkőzöm, akkor ezentúl nem ehetek, és tényleg nagyon jól kell kinéznem. Minden nap edzenem kell, sőt, mindennap kétszer is, mint az őrült'. De ő tudta, hogy mennyire megszállott vagyok, és előre figyelmeztetett: 'Lisa, nem akarom, hogy edzz és koplalni kezdj, mert tudom, hogy azt akarod tenni. Nem akarom, hogy izmos, kemény és inas legyél, lágynak és gyönyörűnek akarlak'. Én meg először azt gondoltam, 'aha, felejtsd el!', de aztán mégis hallgattam rá. De nem volt könnyű. Minden alkalommal úgy kellett figyelmeztetnem magam, hogy nyugi, ehetek". Rinna végül három egész hétig kellett kibírja edzés nélkül, "amire eddig nem volt példa, mert függő vagyok".A végeredményt látva azonban már úgy érzi, megérte: "Csodás volt levetkőzni a kamera előtt, felszabadultnak és magabiztosnak éreztem magam - és csodásan néztem ki. Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy a Playboy-fotókon kinézek".

Retró erotika

lisa-rinna-playboy-13
Kattitnson Lisa Rinna melleiért!

Az enyhén retrós hatású képeken Rinna olyan, ahogy Sophia Loren nézett volna ki, ha a hatvanas években vállalt volna erotikus fotókat, és persze ha akkor már létezett volna ajakfeltöltés, amit túlzásba vihetett volna. Rinna mellei a fotókon - kétgyermekes anyuka létére - szép formájú huszonéves-cicik, amivel orvosa kicsit talán túllőtt a célon, de tény, hogy a hollywoodban megszokott, felfelé is domborodó mezőnyben ezek szinte természetesnek mondható darabok. Testén épp csak annyi a zsír, ami a bombázáshoz szükséges, ugyanakkor látszik annyira feszesnek, hogy elhiggyük: nem csak az orvosok, de edzésmániája is hozzájárult a jelen állapothoz. Nem állítjuk persze, hogy a lapban látható fotókon nincs semmi Photoshop-utókezelés, a cikkünk végén látható videó azonban megmutatja, hogy Rinna teste enélkül is nagyon rendben van.

A Playboy örült a megtiszteltetésnek

Lisa Rinna a Melrose Place-ben tűnt fel a kilencvenes évek elején – akkor még valódi, és tényleg szép telt ajkakkal –, és a vetkőzés sem idegen számára, 11 évvel ezelőtt, első gyerekével várandósan már vállalt aktfotókat a Playboyban (azok a fotók megtekinthetőek itt). Mint most elmondta, sose gondolta volna, hogy lesz második alkalom is, hogy mégis így történt, az a jelen sorozatot jegyző fotós, Debra Anderson képeinek köszönhető. Meg persze annak, hogy most megjelenő, Rinnovation című könyvét szintén elég jól lehet ezzel reklámozni.

Rinna hivatalos sztorija szerint "Debra eredetileg a könyvemhez fotózott volna, de amikor megláttam a munkáit, úgy éreztem, 'hú, le kell fényképezz meztelenül is!'". A képeket aztán állítólag a - mellesleg saját valóságshow-ra is készülő - Lisa Rinna-Harry Hamlin házaspár juttatta el a Playboyhoz, akik a büszke férj állítása szerint Helmut Newton és Herb Ritts munkáihoz hasonlították a sorozatot, sőt egyenesen boldogak voltak, hogy lehozhatták. Mindezt ráadásul teljesen véletlenül a könyv megjelenése időpontjában.

Meghalni se lesz ideje

A mű egyébként egész biztosan hiánypótló, Rinna azt osztja meg benne, hogy régen ő bizony egyáltalán nem volt olyan elégedett magával és a testével, mint most; meg azt is, milyen fontos egy boldog párkapcsolatban az őszinteség, sőt leleplezi a nagy titkot: „Lássuk be, ha egy boldog házasságra vágyunk, ahhoz az kell, hogy a szexuális életünk is rendben legyen" - árulta el PopEater.com-nak.

lisa rinna playboy 1
Kattintson a még több mellért!

A Playboy-sorozat elkészültét persze videóval is dokumentálták, Rinna az Extra című celebhíradó kameráit hívta meg az eseményre. Mint nekik elárulja, úgy gondolta, ha egyszer jelenleg, 45 évesen maximálisan elégedett a megjelenésével, akkor miért is ne mutatná meg: "Miért ne ünnepeljük ezzel a női testet?"

Itt beszélt arról is, miért pont most jött el az idő az elégedettségre: „A Dancing With The Starsnak köszönhetem ezt az új alakot, és elhatároztam, nem engedek belőle”. Mivel a The Insidernek annak idején elmondta, hogy a celeb-táncshowra heti hat edzéssel készül - melyben a tánckoreográfiák betanulása mellett van futás, spinning és gyaloglás, valamint pilates-edzések is -, ezek szerint élete hátralévő részében nem sok szabadideje marad majd.

Titka a helyes bőrápolás

A PopEater.com szintén feltett pár kérdést a színésznőnek, és persze a plasztikai műtétek témáját sem kerülték ki. „Mindenki csinálja. Senki nem beszél róla, de mindenki csinálja. Mivel annyira őszintén beszélek mindenről, erről is: bevallom, az egész a megfelelő karbantartás és odafigyelő bőrápolás kérdése, mert a többi megoldás nem igazán működik. Ezt fogom a lányomnak is a lelkére kötni. Ha elkap az ötperc és hülyeségeket csinálsz az arcformáddal, fura dolgokat, nos, az sose ér jó véget” – ad dodonai választ a színésznő, amiből nem lehet igazán egyértelműen megállapítani, hogy a saját szájfeltöltését is ide sorolja-e, vagy szimplán csak azt állítja, a labellózás tehet a virsliajkakról.