Peter Crouch barátnője, Abigail Clancy meglátogatott egy parfümipari díjátadót, amit azzal tett emlékezetessé mindenki számára, hogy a mellbimbója egy pillanatra kiugrott a ruhájából. Clancyt az angol rajongók nemrég a legszexibb focistafeleségnek választották.

Abigail Clancy a Fragrance Foundation 2009-es brit parfümipari díjátadóján töltötte tegnap a Föld napját a londoni Dorchester Hotelben, ahol egy szerencsétlen ruházati baleset miatt a kelleténél talán nagyobb feltűnést keltett.

A szakmáját tekintve modell focistafeleség éppen csak megérkezett a díjátadóra, amikor félrecsúszott a ruhája, és felfedte a mellbimbóját. A képet erre tudják megnézni. Az angol szurkolók különösen örülhetnek a kibukkanó mellnek, mert nemrég a legszexibb focistafeleségnek választották meg Clancyt. A magyar rajongók többre értékelték Cheryl Cole-t a Girls Aloud énekesét és egyben Ashley Cole feleségét.

Clancy a Top Modell leszek angol verziójában tűnt fel, ahol egészen a döntőig jutott, de végül nem őt választották, mert inkább a glamour munka áll hozzá közelebb és nem a divatfotózás. Clancy mindenesetre ügyesen megragadta a lehetőségeket, a verseny vége felé vállalták kapcsolatukat nyilvánosan a két méter magas Peter Crouchcsal, így annak ellenére sokat foglalkozott vele a média, hogy nem győzött a tévéműsorban. Azóta is rendszeresen szerepel az újságokban.

Clancy manővere hasonlít egy kicsit Sophie Marceau 2005-ös cannes-i bevonulására, amikor egy ügyes vállmozdulattal ledobta magáról egy pillanatra a ruháját.

A parfümök Oscarján különféle kategóriákban hirdettek győzteseket. Egyelőre a britek választottak, májusban lesz az Egyesült Államokban a nagytestvérnek számító esemény. Külön díjazták a hírességek parfümjeit is. A legnépszerűbb celebparfüm Katie „Jordan” Price Besotted nevű illata lett, amiből 50 ml nagyjából hatezer forintba kerül. A leírások alapján az illatban a citrusféléket, virágillatot kellene érezni, de inkább a vanília dominál benne. A győztesek teljes listáját itt tudja megnézni.