Takáts Tamás és kedves neje a csütörtök esti Mónika show-ban egy poligráf segítségével akarja tisztázni, hogy nem a zenész verte ronggyá az asszonyt. Egyébként Anikó sokat veszekszik, és pofozkodni is szokott, mert szereti a csihi-puhit, ráadásul féltékeny típus. Az viszont továbbr is rejtély, hogyan verődött eszméletlenre a tűzről pattant menyecske.

Április elején Symbol előtt eszméletlenre verte valaki Takáts Tamás feleségét, aki agyrázkódást szenvedett. Teste tele volt zúzódásokkal, mellkasi sérülései miatt nehezen kapott levegőt. Állítása szerint a mai napig nincs tisztában vele, ki bántotta. Egy fiatal pár talált rá, akik mentőt is hívtak, azért ők, mert férje a nézeteltérésük után távozott a helyszínről, biliárdozni ment a szomszéd kocsmába. Takátsék nem tettek feljelentést, mondván, az asszony annyira részeg volt, hogy nem képes részletgazdagon visszaemlékezni arra az estére.

Később a Blikk tudni vélte, hogy a zenész maga verte meg az asszonyt, hiszen számtalan szemtanú erről számolt be. Takáts ekkor azzal védekezett, hogy bár veszekedett a nejével, mert féltékenységi jelentet rendezett a szórakozóhelyen, de nem ütötte meg, csak megrázta. Azt is hozzátette, abban sem hisz, hogy a biztonsági őrök verték ronggyá. A rendőrség a bejelentések miatt hivatalból elrendelte az ügy kivizsgálását, bár a Symbol kül és-beltéri kameráinak felvételét a mai napig nem kérték el – derült ki Barna Sándor tulajdonos beszámolójából. Hogy végül elrendelnek-e nyomozást az ügyben, az az orvosszakértő véleményétől függ.

Mónika, Mónika, Mónika

Takáts Tamás és neje a történtek után úgy döntött, a legjobb fórum a helyzet tisztázására a Mónika show lesz. Így gazdagodunk egy kis élménybeszámolóval arról az estéről, amiről eddig Anikónak csak hiányos emlékei voltak. „Mindössze kétszer fordult elő, hogy bántalmaztam Tamást. Most az utóbbi eset részemről sajnos elfajult, ugyanis felöntöttem a garatra és féltékeny lettem a kikent-kifent "Amálkákra". A zenészfeleségeknek nehéz a helyzete, mert amíg a férj a színpadon van, várakoznak. Ilyenkor választja a pohárkát társául, nálam is így történt. Nem vagyok alkoholista. Amikor a mosdóból kijöttem, arra lettem figyelmes, hogy egy hölgy megkörnyékezte Tamást. Én tűzrőlpattant menyecske vagyok, csihi-puhit rendeztem. Csak táncoltak, de ez nekem bőven elég volt. Én fújtam fel a dolgot. Megláttam, ahogy táncolnak, pedig Tamás velem előtte nem akart, holott már ráncigáltam, hogy jöjjön a parkettre. Azt mondta, ő nem táncol velem, mert már ittam és hagyjam őt békén” – mondta, majd azt is hozzátette, valószínűleg férje védekezését értették felére a szemtanúk.

Takáts Tamás is fellép a Mónika show színpadán - tudtuk meg az RTL Klubtól -, aki elsőnek az szögezte le, többet nem beszél a nyilvánosság előtt a történtekről. A csatorna egy hazugságvizsgálót is beszerzett az adásra – aminek a kipróbálását vállalta a zenész – Takáts pedig úgy gondolja, amennyiben őszintén válaszol Mónika kérdéseire, tisztázza magát a vádak alól. A házaspár beszámolójából viszont úgy tűnik, Anikóra gyakorlatilag sosem emelt kezet a családfő, az asszony viszont gyakran ütlegeli az urát.