Bár a 48 évesen még szűz tehetség korábban azt állította, soha életében nem csókolózott, és férfival sem volt, most előkerült egy 1995-ös felvétel, amelyen az ismert brit televíziós műsorvezető, Michael Barrymore lesmárolja őt, miután totál hülyét csinált belőle. Az persze nem állapítható meg pontosan, hogy szájon csókolta-e vagy sem, bár miután kifigurázta őt, valószínűleg csak a nyakát találta el. Videó.

A napok alatt világhírűvé vált skót tehetségről, Susan Boyle-ról nemcsak az derült ki a napokban, hogy megszabadult Kiszel Tünde-féle szemöldökétől és szénaboglya hajától, de az is, hogy korábbi állításával ellentétben már csókolózott is, még ha nem is volt az igazi. A 48 éves, szűz Boyle 1995-ben vett részt a brit My Kind Of People című műsor meghallgatásán, ahol azon túl, hogy a műsorvezető, Michael Barrymore lesmárolta a produkció végén, még rendesen meg is alázta. Boyle egyébként négy hét múlva vesz részt a Britain's Got Talent tehetségkutató döntőjén, amire igencsak össze kell kapnia magát, véli Simon Cowell, a tehetségkutató egyik ítésze. Bár Cowell is felkapta a fejét, amikor először hallotta énekelni a 48 éves szüzet, azóta már neki is vannak elvárásai. Többet akar, mint ami a YouTube-sikerhez elég volt.

Susan Boyle, aki még Demi Moore-t is meghatotta, hirtelen lett világhírű, miután néhány hete részt vett a brit tehetségkutató, a Britain's Got Talent című versenyen. Produkciójával – A Nyomorultak című musical Álmodtam egy álmot című dalával – nemcsak a közönséget, de a zsűrit is megnyerte magának, akik távolról sem gondolták, hogy a 48 éves, szűz skót asszonynak ilyen hangja van. Boyle kinézete azóta némiképp megváltozott, nemcsak Kiszel Tündét idéző szemöldökét hozatta rendbe, de még a haját is levágatta, és vörösre festette, pedig korábban azt mondta, neki ugyan nem számít a külseje, hiszen a Britain's Got Talent nem szépségverseny.

Megalázták, lesmárolták

A 48 éves szűz korábban is jelentkezett már tehetségkutató műsorokba, helyi versenyekre, ezek közül többet meg is nyert. Nem volt ilyen szerencséje 1995-ben, amikor a Michael Barrymore által vezetett My Kind Of People című sorozat válogatásán vett részt, ott ugyanis nemcsak kiselejtezték a műsorból, de még meg is alázták, nyilvánosan. A műsort válogatója az East Kilbride-i Olympia Bevásárlóközpontban zajlott közel 15 évvel ezelőtt, ahová Boyle már másodjára szeretett volna bekerülni, írja a Daily Mail. Sikerült is neki, de nem volt benne köszönet.

A skót tehetséget a műsorvezető, Michael Barrymore gúnyolta, miközben ő a Jézus Krisztus Szupersztár című musicalből ismert I Don't Know How To Love Him c. számot énekelte. Barrymore komédiázása közben még az akkor 33 éves, nagyszemöldökű Boyle nagymamás szoknyája alá is próbált belesni, ki tudja, mennyire sikeresen. Az 1995-ös felvételen az is látható, amint Boyle védeni próbálja sosem látogatott testrészeit, s így apró rúgásokkal igyekszik eltávolítani a pofátlan műsorvezetőt. Barrymore végezetül azért még rátesz egy lapáttal: a dal utolsó hangsorában beleénekel Boyle mikrofonjába, majd amolyan színházi csókot nyom le neki.

Az itt is látható felvételt sosem adták le a televízióban, de az egyik jelentkező, Elizabeth MacLean édesanyja rögzítette az eseményeket. „Susan nem sokkal előttem került sorra. Amikor elkezdett énekelni, tudtam, hogy remek hangja van, de Michael Barrymore hülyét csinált belőle" – mondta az 52 éves nő a Daily Mirrornak. "Én is, és Susan is másodjára próbáltunk bejutni a My Kind Of People-be. Amikor megláttam őt a Britain's Got Talentben, alig tudtam elhinni, hogy ő ugyanaz a Susan, akivel annak idején egyszerre jelentkeztünk".

A PETA is őt akarja

A skót szűz néhány héttel ezelőtt, mindössze pár nap alatt lett ismert, a YouTube-ra feltöltött produkcióját már több millióan látták. Ezzel a számmal több olyan előadót is megelőzött, mint Madonna vagy Michael Jackson, de még Barack Obama beiktatásánál is több embert foglalkoztatott a „Hairy Angel"-ként becézett Susan Boyle. A 48 éves nő hangja hatalmas kontrasztban áll személyiségével. Az oxigénhiányosan született Boyle nem igazán szépségéről híres, sőt, nem is aktív szexuális kapcsolatáról. Élettársának egyedül a macskáját, Pebblest tudná megnevezni, aki akár még híresebbé teheti. Állítólag ugyanis az a hír járja, hogy a PETA felkérte Boyle-t, háziállatával együtt legyen az állatvédő szervezet arca, és egyik kampányuk során emelje fel hangját a macskák védelméért. Boyle állítólag még nem válaszolt, írja az opposingviews.com.

A szexipar is

Az élősködő üzletemberek is hamar megtalálták a szűz asszonyt, sőt, már a pornóiparba is bevonnák. A Kick Ass Pictures nevű cég egy millió dollárt ajánlott Boyle-nak, amennyiben kamerák előtt veszíti el a szüzességét, és annyira kegyesek, hogy még azt is megengednék, a skót nő énekelje a film betétdalát. A produkció címére, a választott betétdalokra és Boyle szexpartnerére a Susanboylexxx.com oldalon szavazhatnak a perverz fantáziával megáldott olvasóink.

Susan Boyle koktél ajándék bajusszal

Boyle ismertségének tudhatjuk be azt is, hogy már italt is neveztek el róla, nem is akármilyet. A – nem meglepően – Susan Boyle névre keresztelt vodkaalapú koktél kedves kis bajuszt hagy a belekortyolás után, ezzel jelezvén, feltalálói mennyire tisztelik a gyönyörű nőt. „Egy kicsit szemtelenre alkottuk, épp olyanra, mint amilyen ő" – nyilatkozta a Susan Boyle-imádó új-zélandi bártulajdonos, Luke Dallow. A férfi Boyle produkciója után döntött úgy, hogy rajongói klubot alapít, aminek törzshelye a bár lett, középpontjában a tehetséges skót nőről elnevezett itallal, ami vodka mellett tartalmaz még rebarbara likőrt, erdei szamócát, áfonyát, és különféle bogyók keverékeit is. A tulajdonos persze Boyle-t is meghívta Új-Zélandra koncertezni, és tette ezt rendkívül figyelmesen, hiszen csak a műsor után tartanának igényt a szűz nőre, írja a Stuff.co.nz.