Több száz Carla Bruniról készült aktfotót loptak el Bruni volt férjének testvérétől. A betörők a rendőrség szerint nem véletlenül bukkantak rá a képekre, így valószínű a felvételek vagy felkerülnek az internetre, vagy eladják őket jó pénzért. A francia elnök, Nicholas Sarkozy feleségéről nem most jelentek meg meztelen fotók, ám az ellopott képeken valószínűleg korábbi partnerével, Raphael Enthovennel látható.

Több száz különösen intim képet loptak el, melyen a francia államfő felesége, Carla Bruni és annak volt barátja látható félreérthetetlen helyzetben. A tettesek betörtek abba a párizsi lakásba, ahol Bruni barátjának, Raphael Enthovennek a testvére él, és elvitték az összes felvételt.

Kattintson a meztelen Bruniért!

A rendőrség szerint könnyen elképzelhető, a képeket felteszik az internetre vagy eladják csillagászati összegekért – köszönhetően Bruni jelenlegi státuszának. A Daily Mail informátora szerint a képeket nem véletlenül találták meg. „A betörők pontosan tudták, mit keressenek, elvitték az intim képeket, egy fényképezőgépet, tele fotókkal, videó felvételeket és számos számítógépes fájlt is" - nyilatkozta a neve elhallgatását kérő forrás, aki elmondta, vasárnap éjjel törtek be a lakásba, amikor nem volt otthon senki.

Raphael Enthoven, aki egyébként Bruni nyolc éves fiának az apja, a feltételezések szerint testvérére bízta a felvételeket, és állítólag sosem akarta kínos helyzetbe hozni a jelenlegi barátnőjét vagy Nicholas Sarkozy-t. Ennek azonban valamennyire ellentmond az a tény, hogy a szomszédok szerint szinte lehetetlen betörni az épületben található lakásokba, ráadásul korábban sosem fordult ott elő betörés.

Bruni egyébként szoros kapcsolatban állt az Enthoven családdal, a kilencvenes évek elején még Jean-Paul Enthovennel élt együtt, őt azonban elhagyta fia, azaz későbbi férje, Raphael Enthoven kedvéért.

Kattintson a meztelen Bruniért!

Nicholas Sarkozy és Carla Bruni életében nem ez az első betöréses ügy, és nem is most került elő először meztelen fotó Bruniról. Februárban kirabolták Sarkozy testvérét, akitől pénzt és hivatalos iratokat vittek el. Előtte egy héttel kirabolták Sarkozy előző feleségét, akitől 140 millió forint értékben loptak el ékszereket.

Carla Bruniról modellkedése alatt is rengeteg aktfotó készült, azonban Sarkozy-nek ezt még kapcsolatuk elején elmondta. Így nem volt meglepetés, amikor tavaly felbukkant az első kupac az erotikus képekből. Sarkozy leleményesen kezelte a helyzetet, amellett, hogy elárverezték az egyik fotót, melyen Bruni szinte mindent megmutat, még magának is kért egy fotót, afféle reklámfogásként. Ezek után szinte egyértelmű, Bruni újat már nem mutathat, így maximum csak azért aggódhat, mert akkori partnerével együtt láthatók a képeken.