A szőke modellt egy angol bulvárlap hozta hírbe David Beckhammel, a lap szerint már a személyes találkozót is megbeszélték. Fogarasy mindezt tagadta, elmondása szerint az esélye megvan rá, hogy Milánóban összefussanak, de egyelőre még nem ő az új Rebecca Loos.

Fogarasy Mariann múlt hét szerdán találkozott David Beckhemmel, amikor a focista a Milan csapatával Budapesten járt. A modellt a Daily Star máris összehozta a hírességgel, aki állítólag meg is hívta egy privát partira. A Velvet megkeresésére Fogarasy elmondta, hallott már a hírekről, és már a szeme előtt van a kialakuló botrány, pedig nem is történt köztük semmi.

A modell elismerte, találkoztak, készítettek egy közös képet, de szó sincs arról, hogy David Beckham emailt írt volna neki, és elhívta volna bulizni. „Tudom, hogy vannak a focicsapatnak bulijai, ahova el is hívtak, de jelenleg Rómában vagyok, így sajnos 'dobnom' kell Beckhamet" - mondta nevetve Fogarasy, aki szerint nem elképzelhetetlen, hogy találkozzanak, de jelenleg ő is olyan távol van Beckhamtől, mint a több millió róla álmodozó nő. „Igaz szívesen lennék Rebecca Loos helyében" - utalt a nőre, akivel állítólag több hónapos viszonya volt Beckhamnek.

A 22 éves lány külföldön modellkedik, többek között Milánóban és Rómában, de hazánkban is feltűnt már a CKM címlapján is. Fogarasy akkor többek között elmondta, szerinte nincsenek hűséges férfiak, hiszen folyamatosan vadásznak, még akkor is, ha éppen szeretik az aktuális párjukat.

Valószínűleg ez a megállapítás igaz Davíd Beckhamre is, akit már többször is azzal vádoltak, folyamatosan csalja a nejét, Victoria Beckhamet. Számtalan hír jelent meg arról, kapcsolatuk nem működik valami jól. Beckhamné azonban igyekszik tartani magát, bár a 10. házassági évfordulójuk alkalmából rendezett extravagáns partit lemondta, igaz nem a problémáikra hivatkozott, csupán férje Milanhoz köthető nyári elfoglaltságaira.