Az énekesnő, aki éveken keresztül büszkén hangoztatta, próbálta már lányokkal is, most sértődötten kérte ki magának, hogy akár nővel is élne együtt. A News Of The World legalábbis olyan szavakat idézett tőle, amelyek így, ebben a formában nem hangzottak el.

A News of The World magazin nem igazán újdonságértékű állítása szerint az énekesnő nemrég ismét arról beszélt, hogy a lányokhoz is vonzódik, de ezt nem azért teszi, mert manapság divat biszexuálisnak lenni. A lap szerint Pink egész pontosan ezt mondta: "A szerelem egy nagyon tiszta, sallangmentes érzés, és ilyennek is próbálom megtartani. Ez vagyok én, ezt érzem. Nem hiszem, hogy fontos jobban kifejteni ezt a témát, de még nagyobb bolondság lenne, ha nem beszélnénk róla. Épp ilyen boldog tudnék lenni egy nő oldalán is. Úgy tűnik a biszexualitás egy trend, és nekem is követni kéne ezeket. De én nem hiszek a trendekben, csakis magamban."

Pink a cikk megjelenése után a Twitteren keresztül cáfolta a lap értesüléseit, szerinte az interjú koholmány. „Nemrég olvastam, hogy biszexuális vagyok. Jaj már, ez annyira 1991! Jó, hogy az emberek írnak rólam, hiszen így helyreigazíthatom a velem kapcsolatos állításokat. Szóval heteró vagyok. De alig várom, hogy eljöjjön az a nap, amikor az emberek számára már nem lesz beszédtéma az, hogy valaki biszexuális-e, vagy az, hogy egy cég vezérigazgatója nő” – írta Pink, aki szerint így egy sokkal élhetőbb világot teremthetnénk. Az énekesnő azt is állítja, ő eredetileg mindössze annyit mondott a lapnak: "Nem vagyok egy bonyolult személyiség. A szerelemről énekelek, akármilyen alakban, formában vagy színben is jelenik meg", de a jelek szerint a NOTW ezt nem érezte elég hatásvadásznak, így erősen átköltötték.

Később szóvivője is megerősítette, hogy a News of The World hazudik, és kitalált szöveget adtak az énekesnő szájába, és bár a lap nem reagált vagy igazított helyre, de a cikkben mindenesetre azóta már nem található meg a nővel együttélés boldogságát ecsetelő mondtat. A többi azért igen.

Csak kísérletezett

Pink egyébként pályafutása során többször is célozgatott már rá, hogy próbálta lányokkal, de azt is leszögezte, hogy ettől még nem érzi magát leszbikusnak. „Nem vagyok meleg, így nem hiszem, hogy kipróbálnám, milyen kapcsolatban élni egy nővel. Nem állítom azt, hogy régen nem kísérleteztem, de túlságosan szeretem a férfiakat ahhoz, hogy hosszú távon is próbálkozzak” – nyilatkozta annak idején, sőt a NOTW cikke előtt még egyenesen megtisztelőnek tartotta, hogy biszexuálisnak gondolták, hiszen saját bevallása szerint szívesen küzd az előítéletek ellen. Arról persze jótékonyan hallgatott, hogy a női celebek esetén az ilyen alkalmi biszex kalandok milyen jót tudnak tenni a karriernek.

A biszex imidzsre direkt rá is játszó énekesnő legutóbbi klipjében még önmagával is szeretkezett, de a jelek szerint most már véget vetett a kísérletező korszaknak, és jelenleg csak egy férfit kedvel: a férjét, Carey Hartot. A pár egy éve ugyan látványosan szakított, de válásra végül nem került sor. „Hivatalosan soha nem váltunk el. Mindketten idegesítőnek találjuk a papírmunkát. Tim Robbins és Susan Sarandon, vagy Kurt Russell és Goldie Hawn kapcsolata számunkra a követendő példa” – nyilatkozta Pink.