Ganxsta Zolee egy Mustangot nyert, Rubint Réka hat kilót fogyott, Fásy Ádám pedig tízet. Ezekkel az információkkal lettünk gazdagabbak a MrésMrs búcsúpartiján. A legfontosabb pedig, megtudtuk, mi a celeb definíciója Árpa Attila szerint.

"Letoljam, felhúzzam, legyen egy rés a hasamon?" – kérdezte Szandi a fotósoktól, miközben a szoknyáját húzogatta. Na erre a mondatra léptünk be abba az étterembe, ahol ez volt a legkihívóbb kérdés a MrésMrs búcsúpartiján.

Mivel véget ért a sztárpárok műsora, a TV2 megünnepelte, hogy egy sikeres, kreatív, izgalmas, latinos műsort készített. Erre a partira meghívták a műsorban szereplő házaspárokat és a sajtó képviselőit is. A győztes párnak átadtak – Ganxsta Zolee-nak és nejének – egy 72-es Ford Mustangot, amiből Árpa Attila szerint csak hatezret gyártottak. És igen, leellenőriztettük a Totalcarral, kabrió kivitelben, automata sebváltóval, valóban ennyit került az autópiacra. Nagyjából ennyi történt az este folyamán.

Eszöl?

"Mindenki fogja be!" – kilenc körül Liptai Claudia és Till Attila ezzel a felkiáltással élt a színpadon, majd hosszú percekig köszönték a stáb tagjainak, a kreatívoknak és mindenkinek, akit szeretnek, a részvételt és a közös munkát. „Külön megköszönném annak, aki a fejemet és a hajamat adta” – tette hozzá Liptai, amíg Till csak rúgjunk be szófordulattal élt. Miután Ganxsta és neje a pódiumra fáradt, egy kurva jó műsor, köszönjük Árpa Attilának és barátainak szaladt ki a száján. Árpa átadta a fent említett gépjármű slusszkulcsát az énekesnek, majd a közönség felé fordulva csak ennyit szól: "nálunk sztárok vannak, más csatornáknál celebek. És ki a celeb: a civilizált embernél lényegesen elmebetegebb barom."

A magyar sztárokkal egyetlen egy baj van, ugyanaz, ami a bolgár, lengyel és görög sztárokkal, hogy nem amerikaiak. Till Attila

Újabb szép mondatra nem kellett sokat várni, elég volt jó helyen jó időben lenni. De mielőtt beszámolnánk arról, megemlítenénk, hogy Rubint Réka hat kilót fogyott, a kockás hasizmát pedig minden körülötte álló sztár – véletlenül sem celeb – meg akarta csodálni. Ezért felhúzta egy kicsit a pólóját, ezután csak az elismerést és gratulációkban gazdag tekinteteket kellett kiállnia. Visszatérve a már beígért szókupacra, amit Joshi Bharat engedett szabadjára, így szólt: Csilla, nem eszöl? Jó, lehet, hogy nem érte el mindenkinek az ingerküszöbét, a miénket megütötte, hiszen tényleg nem történt semmi, de semmi. Hacsak az nem számít annak, hogy a nyertes pár férfitagja a garázsban megmutatta a csupasz fenekét, persze erről csak pletyka szintjén értesültünk, így nem áll módunkban az információhoz a nevünket adni.

Bónusz track

Sípos Péter kedves neje a parti napján ünnepelte születésnapját, így a társaság azzal a meglepetéssel büntette a jelenlévőket, hogy páran lenyeltek egy kanárit. Az eredményért a play gombra kell kattintani, de reklamációt a lejátszás után nem fogadunk el, se levél, se telefon formájában. Ha mi túléltük, olvasóinkat sem pusztítja a hangvihar.


Kattintson és hallgassa meg!

Társaság híján arra adtuk a fejünket, kiderítjük, csak mi figyeltünk-e Árpa kincset érő szavaira, vagy sem. Elsőként Hajdú Pétert támadtuk le azzal a kérdéssel, hogy sztárnak vagy inkább celebnek érzi magát. „Én egy gödöllői srác vagyok, Kata albertirsai lány, Ádám pedig egy gyomai születésű gyerek.” Éreztük, hogy Fásy mesterben van még gyomlálnivaló, így addig csevegtünk vele, amíg kiderült, hogy Rubint Rékához hasonlóan ő is megszabadult majd' tíz kilótól, edzéssel. „Saját elképzelésemet követem, nem valami kipróbált módszert alkalmazok” – mondta. Fotósunkon kívül nem leltünk egy lázadót sem – Szombat esti láz pólóban jelent meg –, mindenki kulturáltan fogyasztotta az alkoholt és csevegett a kisbarátaival. Tizenegy felé úgy tűnt, kijárási tilalmat rendeletek el, mert már csak Kasza Tibor és barátnőjét láttuk az étteremben. Hát így ért véget a gyönyörű este. Ha nem lenne elég pörgős, hallgassák meg újra a Boldog Szülinapot, és utána olvassanak mást.