Az amerikai Star magazin szerint Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick júniusban születő ikreit egy Michelle Ross nevű nő hordja ki, aki a MySpace oldala alapján gazdagon tetovált, metálrajongó és biszexuálisi. Sem Parkerék, sem az állítólagos béranya nem erősítette meg ugyan a hírt, de az mindegy is, a sztorival előálló lapok anélkül is biztosak benne.

„Rózsaszín hajam volt, tetoválásaim és szöges nyakörvem. A kedvencem a tízcentis, fekete, elöl fűzős tűsarkú cipő, és minden porcikámmal imádom a metált és a rockot” – írja magáról MySpace oldalán Michelle Ross, az a 26 éves ohiói nő, akiről a Star magazin azt állítja, hogy ő hordja ki Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick ikreit.

Ross volt férje, Joseph Erker azt mondta a lapnak, hogy volt felesége csuklóján egy egymást részben fedő rózsaszín és kék háromszög tetoválás található, ami a biszexualitás egyik szimbóluma. A volt férj azt is elmondta, hogy Ross korábban is vállalt már béranyaságot – egy meleg párnak –, de a saját gyerekére annyira nem figyel oda. A pár 2006-ban vált el, közös gyereküket a férj neveli.

A Mr. Paparazzi a Starra hivatkozva azt írja, hogy Ross – akit a Daily Mail le is fotózott – azért döntött úgy korábban, hogy mások gyerekeinek a kihordásával fog foglalkozni, mert még középiskolás korában teherbe esett, de a terhessége közben fellépett Guillain-Barre szindróma következtében elvetélt. Azóta - az exférj szerint - minden vágya, hogy segítsen azokon a párokon, akiknek nem lehet gyerekük.

A Star cikkében sem Ross, sem Sarah Jessica Parkerék képviselője nem szólalnak meg, hogy megerősítsék vagy cáfolják a lap értesülését. Ross, mióta megjelentek az első hírek állítólagos béranyaságáról, privátra állította MySpace-profilját, ezért azt már csak az ismerősei láthatják.

A Star magazin ettől függetlenül tudni véli mindezt, sőt azt is, hogy az ikrek mesterséges megtermékenyítéssel, Parker lefagyasztott petesejtjéből és Broderick spermájából fogantak, és hogy Ross 20 ezer fontot kap a kihordásukért (valamint a kórházi költségeit is állják), 67 ezer fontot pedig a közvetítő Los Angeles-i béranya-ügynökség tesz zsebre.

Sarah Jessica Parkernek és Matthew Brodericknek már van egy gyereke, a jelenleg hatéves James, akinek állítólag mindig is szerettek volna testvért. A Star természetesen visszahozza azt a szálat is, amit tavaly kénytelen volt elejteni: eszerint az ikrek azért is olyan fontosak, mert a pár velük kívánja rendbehozni házasságát. A mai napig meg nem erősített pletykák szerint ugyanis Broderick tavaly egy szexi, fiatal vörös (mások szerint barna) nővel járt szobára, míg neje a Szex és New York mozifilmet forgatta.