A Bundesliga-frizurát viselő énekes és fonott hajú felesége lecsúszott amerikai alsó osztálybeliekhez hűen fogadott örök hűséget egymásnak a házassági évfordulójukon. A kellő prosztósági szint elérése érdekében a negyedik gyermekét váró Klum egy cigarettát fogott óriási műkörmökkel ékített kezébe, Seal pedig az amerikai zászlót idéző bőrdzsekiben és egy szörnyű szőke parókában újította meg esküjét egy Elvis Presley hasonmás által levezényelt eseményen.

Az éppen negyedik gyermekét váró Heidi Klumnak valóban nincs oka a panaszra, ha a humorérzékről van szó, ugyanis a hétvégen férjével, Seallel, az igazi ál-prosztó ceremónia keretében fogadtak egymásnak örök hűséget házassági évfordulójuk alkalmából. A modell és az énekes 2005-ben lépett frigyre, de esküjüket minden évben megújítják.”Imádjuk. Csodálatos dolog újra örök hűséget fogadni egymásnak. Természetesen egyúttal ez egy jó alkalom arra, hogy egy óriási bulit csapjunk. Minden évben más témát találunk ki” – nyilatkozta Seal. A pár az idei esküvőt a white trash jegyében tartotta meg barátjuk egy malibui házában.

Cigaretta a kismama kezében

Az énekes ennek megfelelőn egy Bundesliga-frizurát formázó parókát rakott a fejére. Napközben egy levágott ujjú inget és levágott szárú nadrágot viselt, az oldalán pedig egy régi fényképezőgép fityegett, majd az eskütételhez magára öltött egy olyan dzsekit, amit az USA zászlója ihletett. Felesége pedig befonatta a haját, hogy Bo Derek legendás frizurája előtt tisztelegjen. Magán a ceremónián pedig egy csillogó, csepp alakú dekoltázzsal ellátott ruhát és egy vitathatóan ízléses fátylat viselt. Az éppen negyedik gyermekét váró modell az egyik képen láthatóan egy cigarettát tart a kezében, ami valószínűleg nem igazi, és csak a kellő összhatás érdekében vette az óriási műkörmökkel ékesített kezébe Klum.

Flamingók és lufik

A ceremóniát megelőzően a házaspár a teraszon pózolt egy fotósorozat kedvéért. Klum ekkor egy rózsaszín kapucnis felsőt, valamint egy miniszoknyát viselt, és büszkén mutogatta gömbölyödő pocakját. A People szerint 75 vendég gyűlt össze a tengerparti házban. Az eseményen Debra Messing színésznő is részt vett, és a többiekhez hasonlóan ő is megpróbált az alkalomhoz illően öltözni. Az eseményt egy Elvis Presley hasonmás vezényelte le. Az egybegyűltek mexikói sörrel köszöntötték a párt, majd elfogyasztottak egy mexikói menüt, és a hatvanas évek zenéje szólt, miközben a rózsaszín flamingókkal és leopárd mintás luftballonokkal díszített teraszon buliztak – írja a People. „A ceremónia után - ahogy a nap lenyugodott - Seal rásegített Heidire egy fekete bőrdzsekit, hogy ne fázzon. A fonatok ellenére csodálatosan nézett ki. Mindenki nevetett és nagyon jól érezte magát” – nyilatkozta egy bennfentes.

Mi is az white trash?

Az Egyesült Államokban ezzel a kifejezéssel illetik azokat az alsóbb társadalmi osztályokhoz tartozó, fehérbőrű embereket (vagy azok csoportját), akik a kultúrát hírből sem ismerik, vagyis a kaukázusi (europid) rassz kulturális és anyagi téren is komoly hátránnyal rendelkező képviselőit. A white trash kifejezés (ami nem azonos a redneckkel) az 1820-as évekből származik, amikor nagyon sok szegény vándorolt Baltimore és Washington DC környékére egy szebb jövő reményében. Az 1830-as években vált elterjedtté, és az Egyesült Államok déli részén élő, felsőbb osztályokból származó polgárok csúfolták így szegényebb társaikat. A televíziós műsorokban is előszeretettel használják ezt a kissé sztereotip besorolást, és manapság főként azokat a rossz anyagi helyzetben élő amerikaiakat illetik ezzel a jelzővel, akik délen élnek, és egy ház vagy egy lakás helyett egy lakókocsiban tengetik napjaikat.

Forrás: Wikipedia

Szerelem első látásra

A pár számtalanszor kifejtette már, hogy milyen szerencsésnek érzik magukat, amiért egymásra találtak. A várandós Heidi Klum ismét megerősítette a nyilvánosság előtt, hogy mennyire szereti férjét, akit először biciklisnadrágban pillantott meg, és azon nyomban beleszeretett. „Szerelem volt első látásra. Egy gyengéd óriás, egy igazi úriember, egy erős személyiség és egy jó ember. Nagyon kedvelem azt, ahogy a világot szemléli. Ezt nagyon értékelem, és az elejétől fogva tudom ezt róla” – áradozott két kisfiának és születendő kislányának apjáról Klum. Hozzátette, a házasságuk részben azért működik, mert őszinték lehetnek egymáshoz, és nem unatkoznak egymás mellett. „Órákon át játszik a gyermekeinkkel, és mindent elmagyaráz nekik.  Egy olyan férfit kerestem, aki mellett önmagam lehetek, akivel jó együtt lenni, és nem kell megjátszani magam” – tette hozzá Klum, aki ugyan feleslegesnek tartja a Valentin-napot, de magára tetováltatta férje nevét.