A színésznő úrinős villantásra tervezett ruhája magától tette a dolgát, ő pedig észre sem vette. Portman eddig sikerrel kerülte el a ruházati baleseteket, civil értékrendje amúgy sem ez irányba mutat, fontosabbnak tartja például a jótékonykodást és a tanulást, de a filmvásznon azért szerencsére megcsodálhatjuk mindössze egy pár zokniban is.

A színésznő a Fehér Ház tudósítóinak tartott vacsorára érkezett vasárnap, természetesen megállt pózolni a fotósoknak, a villantásra tervezett ruhája pedig felfedte mellbimbójának egy részét. A különleges szabású estélyiben - mely alá melltartót venni is elég nehézkes lett volna - a sztár magabiztosan mosolygott, így valószínűleg észre sem vette, hogy éppen egy ruházati baleset áldozata.

Kattintson Natalie Portman melléért!

Natalie Portman nem számít olyan gyakorlott/szándékos villantónak, mint például Britney Spears vagy éppen Paris Hilton, olyannyira nem, hogy ez volt az első eset, hogy ruházati balesettel hívta fel magára a figyelmet. A színésznő ráadásul nem csak a való életben ragaszkodik ruháihoz, sokáig még a filmjeiben sem volt hajlandó meztelen jelenetet vállalni, a Mindenütt jó című film főszerepét ezért utasította vissza. Az áttörés 2007-ben jött el, amikor a Hotel Chevalier című filmben mindenki nagy örömére egy szál zokniban mutatkozott a vásznon.

A leginkább a tanulmányaira összpontosító színésznő magánéletét is igyekszik megóvni a nyilvánosság elől. Éppen ezért még pályája kezdetén nevet változtatott, így a számára ismertséget hozó 1994-es Léon, a profi című filmben eredeti neve, Natalie Hershlag helyett már nagyanyja leánykori vezetéknevével, Portmanként szerepelt. Párkapcsolatairól is keveset tudni, tavaly szeptemberben szakított a rockzenész Devendra Banharttal, akinek Carmensita című videóklipjének forgatásán jöttek össze.

Portman leginkább a jótékonykodásait tartja fontosnak, melyért egyébként tavaly tüntették ki a Movie for Humanity díjjal, melyet a Velencei Filmfesztiválon kapott meg. Ez utóbbinak egyébként ő lett a legfiatalabb zsűritagja.