A model, akit bugyiban vittek el kihallgatásra a rendőrök, kifejtette, semmi köze nem volt az emberrablási és zsarolási ügyhöz, a férfit, aki azóta is előzetes letartóztatásban van, csupán két hete ismerte. Most újult erővel tér vissza, továbbra is jótékonykodik, és elmondása szerint egy új kapcsolata van kialakulóban.

Kustánczi Lia kerülte a nyilvánosságot, mióta kihallgatták egy emberrablási üggyel kapcsolatban. Az azóta előzetes letartóztatásba került férfihoz fűződő kapcsolatáról akkor nem mondott semmit, a zsarolási ügyről nem nyilatkozott, egyedül akkor törte meg a hallgatást, amikor eltűnt a csivavája. A Szent János Kórház Gyermekosztálya számára rendezett jótékonysági akción azonban örömmel jelent meg, és elmondta, semmi köze nem volt a bűncselekményekhez, és a férfit, aki miatt kihallgatta a rendőrség, csak két hete ismerte.

Kustánczi Lia és Minnie

„Nagyon szeretem a gyerekeket, és nagyon fontos számomra a sorsuk, úgyhogy örültem, amikor felhívtak, nagyon szívesen teljesítettem a felkérést, és örömmel adom át többek között ezt a lufit" – mutatta Kustánczi lelkesen az óriás Minnie Egeret, amit a beteg gyerekeknek szánt ajándékba.

A modell, aki a Viasatos műsorvezetése óta leginkább ékszerboltjával foglalkozik, elmondta, az, hogy a nevét egy emberrablási üggyel kapcsolatban hozták fel, nagyon megviselte és szerinte ezt már sosem fogja tudni kitörölni az életéből. A férfi, akit Kustánczi elmondása szerint mindössze két hete ismert, a rendőrség gyanúja szerint két társával 2009 márciusától több tízmillió forintot követelt két férfitól, mondván, ha nem fizetnek, családjuknak és vagyonuknak annyi. A két férfi a zsarolás hatására több millió forintot és egy luxusautót adott át a három gyanúsítottnak.

Állítja, semmi köze nem volt az ügyhöz

„Úgy gondoltam, az a legjobb, ha nem nyilatkozom ezzel kapcsolatban, mivel nem akartam további bonyodalmakat. Mostanra ezeken már túl vagyok, és újult erővel térek vissza" - mondta el a Velvetnek Kustánczi Lia. „A procedúra nagyon megviselt, a sajtó sok mindent írt, amikhez nekem semmi közöm nem volt" - tette hozzá a modell, aki valószínűleg a gyanúsítottak által egy újpesti edzőteremben hagyott baltára és véres ruhadarabokra gondolt. "Ezért is tűntem el szem elől. Úgy gondolom, a döntésem helyes volt, minden csoda három napig tart. Túl vagyunk rajta, hozzáfűznivalóm nincs" - zárta le az ügyet Kustánczi, akit egyébként a nyomozás során nem gyanúsítottként, hanem tanúként hallgattak ki.

Kustánczi Liára az utóbbi időben rájárt a rúd, a rendőrségi ügy után elkószált kedvence, Roni nevű csivavája. „Nagyon, nagyon kellemetlen szituáció volt, de hála istennek megvan" - utalt a három órás hiábavaló keresésre és a 150 ezer forintos nyomravezetői díjra. Magánélete mostanra azonban rendeződni látszik, jelenleg ugyan egyedülálló, de nemrég megismerkedett valakivel – fogadalmának megfelelően nem a médiából -, akivel elmondása szerint akár hosszú távon is kialakulhat egy komolyabb kapcsolat.