Végre Eminem is elismerte a nyilvánvaló tényt, előre megbeszélték Sacha Baron Cohennel, hogyan sokkolják az MTV Movie Awards díjátadó nézőit. A botrány mindkét szereplőnek hasznos volt, Eminem eladási rekordokat döntöget, Cohen pedig végre kiadhatta Brüno divat ABC-jét, melyből többek között kiderül, Madonna új kiegészítőt tett népszerűvé, a kis fekete gyereket. Valamint az is kiderül, mi az osztrákok életcélja.

Teljesen egyértelmű volt, az MTV Movie Awards díjátadón Sacha Baron Cohen és Eminem látványos összetalálkozása előre meg volt beszélve, most azonban a rapper elmesélte, hogyan sikerült ezt az angyali jelenetet összehozniuk.

„Sacha felhívott, amikor még Európában voltam, és volt egy olyan ötlete, csináljunk valami botrányosat a díjátadón. Nagy rajongója vagyok a munkásságának, és így beleegyeztem, benne leszek az átverésben" – nyilatkozta Eminem az MTV-nek. „Attól tartok, végül jobban sikerült, mint ahogy elpróbáltuk" - mondta elégedetten.

Eminem elégedett a végeredménnyel

Eminem miután kiviharzott a nézőtérről, elmondása szerint visszament a szállodai szobájába. „A ceremónia után visszamentem a hotelembe, és nagyjából három órán keresztül röhögtem. Különösen azután, hogy megnézem az adást" – mesélte a rapper.

A díjátadó estéje után a megszervezett botrány mellett olyan pletykák is megjelentek, Eminem lakosztályába betörtek, a tettesek elvittek 61 ezer dollár értékben ékszereket, valamint a laptopját is megfújták. A rapper szóvivője cáfolta ezeket a híreket, és állítja, ez hazugság, és semmi sem tűnt el a híresség Los Angeles-i szállodai szobájából, írja a freep.com. „Az egyetlen dolog, amit elhagytam, az egy Nike óra volt, mindössze ezt kerestük" – mondta Eminem az eset után.

Mindenesetre a felhajtás jól jött Eminemnek, az új albuma eladási rekordokat döntött meg. Az első héten 608 ezer darab kelt el a Relapse című albumból, a megjelenés utáni második héten már a Billboard lista első helyére került, és a botrány hatására valószínűleg egy jó darabig ott is marad. Ennél nagyobb eladást az utóbbi időben egyébként az AC/DC produkált, ők 784 ezer lemezt adtak el egy hét alatt tavaly októberben.

Winehouse drogosnak túl kövér

Tény, a botrány nem csak Eminemnek hozott hasznot, remekül járt Sacha Baron Cohen is. A színészt a Marie Clarie rakta ki a címlapra Alessandra Ambrosio társaságában. A hatodik legjobban kereső modell leginkább kiegészítőként volt jelen a Versace reklámot idéző fotózáson, a magazin ugyanis Cohen legújabb karakterével, Brünoval volt elfoglalva, hiszen a meleg ausztriai divatfanatikus kiadta a saját divatbibliáját.

Cohen mindenkiről véleményt alkotott, természetesen kímélet nélkül. Kiderült, Amy Winehouse egy drogoshoz képest tulajdonképpen túl kövér, Naomi Campbell szerinte elképesztő, hiszen 20 éve van a szakmában, a csillogás nem változtatott rajta semmit, ugyanolyan hisztis picsa maradt, mint volt. Brüno állítja, Madonnának új kiegészítőt köszönhetünk, a kis fekete ruha után divatossá tette a kis fekete gyerekeket.

Ausztriai álom: munka, pince, család

Persze Cohen nem feledkezett meg karaktere hazájáról és honfitársairól, azaz Josef Fritzlről és Adolf Hitlerről sem. A divat ABC-jében az A betű természetesen Ausztriát jelöli meg, ahol szerinte mindenki azon van, hogy elérje álmait, azaz találjon egy munkát, szerezzen egy pincét, amiben családot alapíthat. A K a Kampfot jelöli: „a divatbibliámat Ausztria fekete báránya, Adolf Hitler írta. Szó szerint úgy lehetne fordítani, Túldíszítettségem" - áll Brüno összeállításában.

Ön melyik hazai híresség nyakába engedné le Brünot?

Írja meg nekünk, Ön szerint hazánkban ki érdemli meg Sacha Baron Cohen tangába bújtatott seggét.