Az énekesnő Gimme More című 2007-es klipjének forgatásáról kerültek most elő olyan werkfotók, melyeken az énekesnő melltartó nélkül, randa, tenyérnyi mintákkal a mellbimbója körül rúdtáncol. A topless táncjelenetek az eredeti klipből akkor végül kimaradtak, de természetesen szinte azonnal felkerült a netre a vágatlan verzió, amiben kicsit többet lehetett látni. Most meg mindent.

Két évvel Britney Spears Gimme More című videójának premierje után kerültek elő azok a valóban hiánypótló képek, melyeken végre mindenki alaposan szemügyre veheti, micsoda csellel takarták ki annak iején a sminkesek a félmeztelenül rúdtáncoló énekesnő mellbimbóját. A fotók alapján megtudhatjuk: tenyérnyi méretű, tetoválásnak ható csillagokkal. Vagy rózsákkal. Vagy csillagból virágzó rózsával. Vagy tökmindegy.

Ön szerint az ott

A 2007 júliusában elkészített videó hivatalos verziójából a topless táncjelenetek végül nagyrészt kimaradtak, de természetesen szinte azonnal felkerült a netre belőle egy vágatlan verzió, amelyben Spears ledobja a kismellényt és karjaival próbálja takargatni a melleit. A képeket elnézve úgy tűnik, a végeredmény talán azért nem sikerült igazán szexire, mert - az MTV Video Music Awardson előadott leégéséhez hasonlóan - Spears itt sem tűnik túl összeszedettnek: csupán egy-két mosolyra és néhány mosolynak szánt grimaszra futja.

Persze ez már a nem túl dicső múlt része, hiszen az énekesnőnek mára sikerült újra formába hoznia magát, és közel kétéves ámokfutása nagyjából teljesen feledésbe merült. Igaz, a leborotvált fejéről készült képet vagy az elhíresült rózsaszín parókát egy darabig még nem tudjuk kitörölni emlékeink közül.

Perez Hilton visszakapja

Britney Spears jelenleg világkörüli turnéján van, legutóbb Londonban lépett fel a nagyközönség előtt. A Circus névre elkeresztelt koncertsorozat kifejezetten sikeres, az énekesnő szinte mindent megmutat magából. Az egyetlen kivétel csupán a hangja, ugyanis a fellépések alatt csak a tánc megy élőben, Spears végig tátog.

Ehhez a turnéhoz mindenesetre nemrég elkészült egy intro, melyben személyesen Perez Hilton celebblogger konferálja fel a nagy nehezen visszatért énekesnőt. Hilton Marie Antoinette-jelmezbe bújva, két és fél percen keresztül mutatja be a cirkusz királynőjét. Illetve előbb persze önnön nagyszerűségét.

A blogger a felvezető szövegben - miután kellőképpen imádta önmagát - végül az énekesnőről is beszél, és beismeri: korábban ő is nagyon gonoszan bánt vele. A bosszú persze nem maradhat el: a bizarr jelenetben harisnyás férfiak, szivarozó bohócok sürögnek a babafejes jogarral hadonászó, néha sátáni kacajokat megeresztő Hilton körül, egészen addig, míg Spears - mindenki őszinte megkönnyebbülésére - végre le nem lövi.