Az újgazdag focistafeleség-imidzset minden erővel levetkőzni próbáló Victoria Beckham a nagy szilikondudáit konszolidált cicikre cserélte - állítja a Sun. Merthogy ez jobban illik egy háromgyermekes, divattervezéssel foglalkozó családanyához.

David Beckham neje jelenleg Franciaországban heveri ki három héttel ezelőtti műtétjét, melynek során kisebbre cseréltette mellimplantátumait – állítja a Sun. Az egykori Posh Spice persze nem azért szabatott új melleket, mert maga is rájött, tényleg ciki WAG-módon állig felpolcolt mellimplantátumokat villantani, hanem mert úgy érzi, feltörekvő divattervezőként nem fogják komolyan venni, ha úgy néz ki, mint egy újgazdag focistafeleség.

A lap állítását egy különösen összeaszott Beckhamné-fotóval illusztrálja, amin ugyan nem látszik, hogy a focistafeleség mellei olyan nagyon összementek volna, legfeljebb hogy ezúttal nem rántotta fel állig a push-up melltartót. Azért megjegyeznénk, ha valaki cirka negyvenötkilós testsúlyból tovább fogy, akkor a szilikonimplantátumot körülvevő testrész csere nélkül is összeszottyad.

A cicik evolúciója

Hol volt, hol nem volt

Az ifjú Posh Spice annak idején még szolid kis 34A méretű mellekkel lett ismert, melyek 1999-ben hirtelen 34 D, majd 2001-ben 34 DD méretűekre duzzadtak.

2003-ban a BBC Tabloid Tales műsorában ugyan mindezt tagadta, mondván, „Semmi mű nincs rajtam a körmeimet meg némi póthajat kivéve, meg hogy a barnaságomra is rásegítek egy kis San Tropez önbarnítóval”. Egy 2005-ös rágalmazási per során azonban épp ezt az állítást használta fel ellenük egy lap, akit Beckhamék pereltek be, így Beckhamné a bíróság előtt kénytelen volt beismerni, hogy „plasztikai sebészeti úton megnagyobbíttatta a melleit, de hazudott erről a Tabloid Tales tévéműsorban”.

Szabadulna a focistafeleség-imidzstől

A Sun szerint azonban Victoria Beckham melle az eddigi 34 DD méret helyett most már csak 34 B méretű, és ez igenis az implant-csere miatt van. Állításukat bizonyítandó az ilyenkor szokott informátort is előrántják: „Három hete volt a műtét, és Victoria nagyon elégedett a végeredménnyel. Már egy ideje tervezgette a mellkisebbítést. Úgy érezte, hogy az még a régi focistafeleség-imidzséhez tartozott – sok póthaj, nagy cickók, szoliszín -, de ezt ma már maga mögött hagyta. Most már egy természetesebb megjelenést követ” – állítja egy forrás a lapnak. Beckhamné szóvivője ugyanakkor nem volt hajlandó kommentálni a lapértesülést.

Az esetleges változás végülis összhangban állhat azzal, hogy az újabban már-már Audrey Hepburn-i visszafogottsággal öltöző Victoria Beckham rongyrázó focistafeleségből inkább háromgyermekes divattervező-családanya próbál lenni, legalább megjelenésében. A hosszú barna hajából tépett  szőke frizurát tavaly bubira, majd még rövidebb, visszafogottan kisfiús fazonra cserélte, és a rettentő narancsssárga szoliszínt is felváltotta egy jóval természetesebb árnyalatú bőrszín. Ami pedig végképp elképzelhetetlen lett volna pár éve: újabban több alkalommal is lapossarkúban jelent meg a nyilvánosság előtt.

Fehér melltartó vagy kötés?

A lap úgy tudja, Beckhamné a három héttel ezelőtti Los Angeles-i műtét után még beugrott Londonba kicsit üzleti ügyekben, majd elbújt Franciaországban, hogy a következő két hétben nyugodtan lábadozhasson családja körében.Tény hogy Beckhamnének június 10. óta valóban nyoma veszett, utoljára akkor készültek róla Londonban azok a fotók, melyen áttetsző fekete felsője alatt fehér(nek tűnő) melltartót visel. Esetleg kötést.

Ami biztos: május elején, második Armani-plakátjának leleplezésénél még ismert formájában volt jelen mindkét alkatrész.