Összegyűjtöttünk néhány bakit a Pokerstars.hu című műsorból, olyanokat, amiket jobb lett volna a műsorban hagyni. Ki gondolná, hogy Korda Gyuri bácsi tud folyamatosan káromkodni? És hogy Tatár Csilla játék közben egyszerű, mint a faék?

Nem titkoljuk, nagy pókeresek voltunk, amíg meg nem untuk, hogy minden egyes pókeres eseményen ugyanaz a tizenöt celeb jelenik meg, el is jártunk riportozni, később már csak interjúzgatni, végül kizárólag a játék nyújtotta élmény miatt. Aztán jött Korda Gyuri bácsi, meg a tévék, hiszen a producer érzületű üzletemberek (látták a külföldi tévékben, sic!) ráharaptak a pókerben rejlő biznisz lehetőségére.


És tényleg, a póker nagyon szórakoztató játék, ha olyan emberek játsszák, akik ismerik az alapvető szabályokat, ne adj isten tudják, mi az az all in. A TV2, ugye nem titok, úgy döntött, féltve őrzött celebjeit ülteti le az asztalhoz most nem zabálni meg kiabálni, hanem játszani meg kiabálni. Vitatkozhatnánk arról, hogy ez az elképzelés jó-e vagy sem, és hogy elfogadható-e az, hogy Bódi Guszti új leosztást kér, mert nem tetszenek neki a lapjai, de most nem fogunk.


Azért sem, mert bármilyen is maga a műsor, őszintén reméljük, hogy a Tatár Csilla – aki Gönczi Gábor felesége, de emellett néha beengedik a Mokka stúdiójába – például nemcsak riporter-celebfeleség, hanem zseniális színész is, mert ha nem, akkor azért szerintünk vannak gondok. Persze az is lehet, hogy csak nem magyarázták el neki a szabályokat, de azért ez nem valószínű. Szerintünk mindenesetre sokkal viccesebb lenne ilyen jelenetekből összeállítani az egész műsort.

Persze értjük mi, hogy a szerkesztők arra bazíroznak, hogy a Korda-Balázs házaspár, vagy legalább is Gyuri bácsi elviszi a Pokerstars.hu-t, még akkor is amikor dög unalmas. De tegye a szívére a kezét az, aki nem őrjöngene szívesen végig egy jól megírt számot Gyuri bácsi meglepően mulatságos reagálásaival. A jelenet mellesleg zeneszerzőért kiállt:


A legnagyobbat mégis az ütne, ha soha, de soha nem vágnák ki Gyuri bácsi bakijait, de ha már kivágják, legalább a végére raknák oda őket, tutira nőne a nézettségük. Gyuri bácsinak még a káromkodás is jól áll, Klárika meg a legnagyobb, ahogy tűr.