Amerika egyik legkedveltebb tinisorozata, a Gossip Girl (itthon: Pletykafészek) egyik főszereplőjének a videóját árulja egy honlap az interneten. A pár évvel ezelőtt rögzített filmből addig is közzétettek pár képkockát, ezek alapján úgy tűnik, valóban a huszonkét éves színésznő szexelt a kamera előtt akkori barátjával.

Leighton Meester, Amerika egyik legkedveltebb sorozata, a Gossip Girl (a hazai tévéken Pletykafészek címen fut) Blair Waldorfjának állítólagos szexvideóját árulja egy hírességek erotikus fotóira, videóira specializálódott honlap. A celeb-hotline.com a hírek szerint már a TMZ-vel alkudozik a jogok eladásáról, az ominózus felvételről pedig addig is képkockákat tett közzé ízelítőként, hogy bebizonyítsa, nem hamisítványról van szó.

A fotókon szereplő lány valóban a megszólalásig hasonlít a floridai születésű, huszonkét éves színésznőre - a videót áruba bocsátó cég állítása szerint pedig Meester és a barátja évekkel ezelőtti, bohóckodásba fulladt szexjelenete látható a szalagon. Napvilágra került többek között olyan képkocka is, ahol Hollywood legkeresettebb üdvöskéje pucsít a kamerába, és lelepleződik a nagy igazság: a szexi barna Blairt alakító színésznő valójában természetes szőke. De a melleit is mindenki megcsodálhatja már most az interneten anélkül, hogy súlyos összegeket fizetne a videóért.

A TMZ megkereste Meester szóvivőjét is, de az nem kívánt az üggyel kapcsolatban nyilatkozatot tenni.