Az izraeli modellből a legújabb róla készült videó alapján olyan ikont szeretnének faragni, mint a Mona Lisa vagy a Milói Vénusz. Rafaeliről egy izraeli szépségkiállítás alkalmából készítették a videót. Az izraeli katonák szerint Rafaeli a több mint tökéletes nő.

A Tel-Aviv-i Beauty City szépségkiállításra készítették Leonardo DiCaprio most-épp-nemcsajáról azt a videót, melynek üzenete nagyjából annyi, hogy Rafaeli mennyire jó nő, sőt, egyszerűen tökéletes és kész. A rövidfilmet Guy Kushi és Yariv Fein jegyzik.

Az alig másfél perces fekete-fehér filmben Refaeli meztelenül hempereg egy ágyon, a korhatáros tartalmak szempontjából kényes testrészeit persze lepedőkkel takargatva, messziről kicsit azért látszik a melle is. A kisfimet állítólag múlt héten forgatták Tel-Avivban.

Nemzeti kincs

Az állam egyik legjobb imázscikke az izraeli katonáknak is nagy kedvence. "Tökéletes mellek, megközelíthetetlenül szép ívű fenék, mély szemek és harapnivaló száj" - így foglalják össze röviden a Transmedia blognak a modell lényegét. Szintén a Transmedia szerint, ha mostanában valaki Izraelben a női szépségről beszél akkor általában Bar Rafaelire gondol, és leginkább a meztelen Bar Rafaelire, úgyhogy a készítők nagyon sok igényt elégítenek ki ezzel a rövid videóval. A YouTube-on még az izraeli katonáknál is frappánsabbak, a rövidfilm mellett jelenleg egy komment olvasható: "Kibaszottul tökéletes!".

A Beauty City egy hatalmas kiállítás, ahol a divatszakma minden magát kicsinek is jelesnek gondolók képviselője megjelenik: cégek, fotósok, designerek, rendezők, újságírók.