Rácz Károly, volt transzvesztita előadóművész és Csala Zsuzsa színművésznő ellen is APEH-vizsgálatot kér Fehér Anettka elhunyt férjének első neje, Szalay Krisztina. Rácz állítja, nincs mitől félnie, minden egyes forintja után adózott, és egyébként is, papírja van róla, hogy ötmillió forintot készpénzben, másik ötöt pedig ékszerekben adott kölcsön Forgács Rezsőnek. Szalay Krisztina vagdalkozását pedig nevetségesnek tartja, de azért be is perli.

Bár már 2008 novemberében előkerült Fehér Anettka elhunyt férjének, Forgács Rezsőnek a végrendelete, a történet csak keveset haladt előre. Ahogyan már korábban megírtuk, Anettka 30 milliós adósságot örökölt volt férjétől, ugyanis mint kiderült, Forgácsnak mind Terry Black, mind pedig Csala Zsuzsa hiteleztek. Anettka készséggel elismeri a tartozást, de Szalay Krisztina, Forgács gyermekének anyja nemcsak megtámadta a végrendeletet, de APEH-vizsgálatot is kér a hitelezők ellen. Azt akarja tudni, valóban lehetett-e legálisan Terry Blacknek 10, Csala Zsuzsának 20 millió forintja.

Nincs félnivalója

„Felőlem nyomzhat az APEH, úgy gondolom, hogy idáig tisztességesen éltem, dolgoztam. Az, hogy én mennyit dolgoztam Németországban, és ebből mit szedtem össze, az én legbelsőbb magánügyem" – mondta a Velvetnek Rácz Károly, akit mélységesen felháborított Szalay Krisztina megnyilvánulása a Bors hasábjain.„Szeretném fölhívni Szalay Krisztina figyelmét, hogy a mai nap három feljelentést adtam be. Először is nagy nyilvánosság előtt rágalmazott. A gyámhivatalnak is küldtem egy papírt, mert szeretném megtudni néhai Forgács Rezső lányának, Eperkének a jelenlegi vagyoni helyzetét" – sorolta Rácz, aki állítása szerint több alkalommal is szemtanúja volt, ahogyan Szalay Krisztina 300000 forintokkal távozik Anettka volt férjétől, „arról nem is beszélve, hogy az évek alatt rengeteg tárgyat vittek el."

Mindenkit beperel

Rácz ezen felül arra is kíváncsi – így az APEH-hez fordult -, a havi 300000 forintos gyermektámogatás után adózzott-e Szalay. „Azt mondják, hogy hazudunk. Csak egyet felejtenek el, itt tanúk és papírok vannak" – említette meg Rácz Károly, majd hozzáfűzte, a cikket megjelentető Borsot is bepereli, amiért megírták, hol tartotta Csala Zsuzsa a pénzét. A volt transzvesztita előadóművész azt is megjegyezte, a hivatalos, közjegyző előtti hagyatéki tárgyaláson mindannyian bemutatták a hitelezésről szóló papírokat, amiben szerepel, ő készpénzben és ékszerekben is 5-5 millió forintot adott kölcsön Forgácsnak, míg Csala Zsuzsa 20 millió forinttal segítette ki a férfit.

Rácz Károly, aki szerint Szalay már többszázezer forintos adótartozást is felhalmozott, azt is elképesztőnek tartja, hogy a volt feleség Anettka szüleinek házára tart igényt. Rácz a történtek ellenére biztos abban, hogy megkapja a kölcsönadott pénzt, amit eredetileg baj esetére tett félre magának.