A nem túl összetett személyiségű egykori playmate „It’s Complicated” című valóságshowjának legújabb epizódjában bemutatja életmódprogramját: barátnők, tengerpart, topless. Az epilálás és félmeztelen paparazzó-hajkurászás után sok újat persze nem látunk, de az már olyan rég volt.

Denise Richards Playboy-vetkőzése előtt főleg színésznőként, később pedig főleg Charlie Sheen nejeként próbált érvényesülni. Mivel egyik út sem bizonyult igazán sikertörténetnek, hisz színészi tehetségből csak minden idők legrosszabb Bond-lányára futotta, úgy döntött, inkább playmate-adottságait próbálja a képernyőn érvényesíteni. Ennek megfelelően egy ideje It's Complicated című reality-showjában veti be mindkét rendelkezésére álló színészi eszközét. Mivel pedig valóságshowja gyengén teljesít, Richards összerántotta barátnőit, kimentek a tengerpartra napozni egy stábbal, majd a dramaturgiai csúcsponton levették a melltartóikat. Ismét.

Az egykori playmate 2008 óta dokumentálja életét valóságshowban, és bár bemutatta már, hogyan szőrtelenít és hogyan barnul, folyamatosan küzd a nézettségi adatokkal. Persze érthető is, ha a valódi hasznos infókat egész 2009 áprilisáig tartogatta: ekkor zúdította ugyanis a nagyközönségre Howard Stern rádióműsorában, hogy valódi kommunikációs csőd lévén csak harmadszorra sikerült a megfelelő ciciket megcsináltatnia magának; hogy szereti a szexuális játékszereket és az anális szexet; hogy fiatalabb korában természetesen ő is próbálkozott lányokkal, hogy az orális szexért egyenesen odavan, és hogy aztán persze nem alázza köpködéssel a partnerét.

Bejön neki Bollywood

A playmate azért színészi karrierjével is hősiesen küzd, most például Bollywoodban is próbál érvényesülni: július elején került mozikba a Kambakkht Ishq című filmje, melyben Sylvester Stallone és Brandon Routh társaságában szerepel, és igazából jól járt, mert nem velük kellett csókolóznia és jacuzziznia, hanem a férfi főszereplővel, Ashkay Kumarral, akit a People nemrég a szubkontinens legszexibb férfijának nyilvánított.

Richards a Mirror című angol lapnak nyilatkozva nagyon elégedett volt a sorsával: „Minden színésztársam hihetetlenül kedves és aranyos volt, segítettek fordítani, mikor valamit nem értettem. Ashkay pedig igazán szerény és őszinte, nagyon megnyugtató volt a jelenléte, ugyanakkor kiválóan csókol! Teljesen meg tudom érteni, miért ő India legszexibb színésze! Csodás volt ez a forgatás, alig várom a következő bollywoodi filmemet!”