A Monroe-rajongóként elkönyvelt Lindsay Lohan ezúttal a spanyol Vogue kedvéért készített Monroe ihletésű képeket. A 23 éves színésznő, akit a divatlap az új Marilyn Monroe-nak tart, nagyon élvezte a munkát, hiszen a fotós úgy szervezte az egészet, mintha egy film forgatása lenne. A platinaszőke paróka és a combfix nélkülözhetetlen kellék volt.

Lindsay Lohan ismét Marilyn Monroe-ként vett részt egy fotózáson ezúttal a spanyol Vogue számára készültek múltidéző képek. A 23 éves színésznőről már készült egy Monroe-sorozat, akkor Bert Stein készítette el újra a The Last Sitting néven elhíresült képsorozatát. Míg tavaly az volt a cél, hogy a lehetőségekhez képest a legpontosabban visszaadják Monroe képeit, ezúttal Lohan szabadabb kezet kapott, hiszen a divák világának felidézése volt a fő cél.

Lohan szívesen bújik más bőrébe

Az már a tavalyi fotózás és a magára tetováltatott Monroe-idézet után kiderült, Lindsay Lohan nagy rajongója a színésznőnek. Így tulajdonképpen nem meglepő, hogy a mások bőrébe szívesen bújó Lohan – már Madonnaként is beállt a fényképezőgép elé – szívesen vállalta a spanyol divatlap felkérését. A képeket Alix Malka készítette Hollywood Hillsben. A fotózás stylistja, Andy LeCompte szerint Lohan csodás volt a fotózás során. „Egy karaktert felölteni nagyon inspiráló számára. Imádta. Úgy kezelte, mint egy filmes karaktert. Mindig szívesen kísérletezik ezzel" - nyilatkozta a People magazinnak.

Lohan Kate Moss miatt nem lett ügyvéd

A spanyol Vogue címlapján a Monroe arcával díszített ruhában üldögélő hírességet a magazin azzal kérdéssel próbálja eladni, vajon tényleg ő lenne az új Marilyn Monroe. Valamint az is kiderül, a fotózás témája sokkal inkább a filmvilág díváit próbálja felidézni, és így rögtön érthetővé válik, Lohan miért is feszít minden képen combfixben. Lindsay Lohan azt nyilatkozta a spanyol magazinnak, hogy életét leginkább Karl Lagerfeld, Emanuel Ungaro és Kate Moss határozta meg és rájuk néz fel a leginkább. Szerinte, ha ők nem lettek volna, talán ügyvéd lett volna belőle.

Lohan egyébként a fotózással is elégedett volt, hiszen véleménye szerint Malka úgy szervezte az egészet, mintha egy filmforgatás lenne. „A fotózás jól ment. A fényképész úgy rendezte az egészet, mintha egy film lenne, és ez segített beleélni magam a karakterbe, csak elnéztem Hollywood Hillsre és beöltöztem Marilyn Monroe-nak" - mondta Lindsay Lohan, aki egyébként ezeken a felvételeken is bizonyította, az utóbbi időben rengeteget fogyott.