Marilyn Manson volt nőjéről állítólag csak hónapokkal később jelenhettek meg ezek a meztelen képek, mint ahogyan elkészültek, a túl prűd GQ magazin ugyanis nem volt hajlandó megjelentetni azokat. Nem úgy a brit i-D, ami augusztusi címlapján hozza a 21 éves színésznő látványosan szilikonmentes melleit.

A brit i-D magazin múlt hónapban Lily Allent bírta vetkőzésre (bár őt általában nem is kell győzködni), augusztusi lapszámukban pedig a Marilyn Manson excsajaként ismertté vált vörös hajú, világítóan fehér bőrű 21 éves színésznő dobta le ruháit. Pontosabban lehet, hogy nem is nekik.

A színésznő májusban még a GQ magazin címlapján pózolt akcióhősnőként, vörös körmökkel, egy pisztolyt szorongatva. Az i-D-ben most megjelenő fotók állítólag ugyanekkor készültek: Woodot Terry Richardson fotózta a GQ-nak, ők viszont vad fotókra, de ruhával takart testre vágytak volna, így az akkor készült pár meztelen képet végül kihagyták a megjelentek közül. A megmaradt fotókat végül az i-D vette meg – írja a nem túl ismert Daily Fix nevű pletykalap.

Nem szilikonos

Cáfolatként azért megjegyeznénk, az i-D augusztusi számában megjelenő fotókon Wood körme már fekete, míg a májusi GQ-képeken piros, de ez persze csak egy gyors festés, esetleg utómunka kérdése. A 21 éves Manson-exnőről azt mindenképp elmondhatjuk, bevállalós volt, hogy a manapság szinte kötelező szilikon hiányában is közszemlére tette maximum 70 A-snak saccolt melleit.

Az internetre egyelőre csak két kép került fel a pucér fotókból, persze az sem a magazin hivatalos oldalára. Az egyiken Wood teljesen meztelenül, fekete körmökkel pózol, miközben még a fehér háttérből is kiviláglik hipófehér bőre. A másikon fekve, de már nem teljesen meztelenül veszi szájába ujjait, mellmérete pedig még kisebbnek tűnik, lévén az eredetileg is kis cicik ilyen a pozícióban szinte eltűnnek.

Kandúrral pótolja Mansont

Bár Evan Rachel Wood karrierjét 1994-től számítják a weblapok, a színésznő a bulvárvilágban csak akkor tűnt fel, amikor Marilyn Manson elhagyta érte nejét, Dita von Teese-t. Bár a burleszktáncosnő a sokat használt kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet, később kiderült, az ok az akkor még csak 19 éves Wood volt. Persze a Manson-Wood-féle románc sem volt balhémentes, és némi se veled-se nélküled kínlódás után a színésznő 2008 novemberében le is zárta az ügyet. Pedig akkor már az eljegyzés is megvolt.

Azóta Wood jól alakította Mickey Rourke nagyon dühös lányát a Pankrátorban, úgyhogy Manson után Rourke-kal is hírbe hozták, de az ágybeli együttműködést mindketten cáfolták.

Wood saját bevallása szerint jelenleg négylábú és szőrös pasival vigasztalódik, kandúrjával pótolta a hirtelen támadt lelki űrt. Bár a hírek szerint Manson telefonos zaklatásnak beérő módon igyekezett visszasírni magát exnője karjaiba, nem jött össze neki, tekintve a módszert, és azt, hogy elárulta, rosszabb pillanataiban legszívesebben baltával verné szét volt csaja koponyáját.