Az énekesnő egy hónapos szabadságra ment, és amikor csak teheti, bikiniben mutatja az ismét izmos testét. A fukszia, a fehér és a zöld fürdőruha mellett gyerekei új frizuráját is sikerült lekapnia a lesifotósoknak.

Britney Spears jelenleg egyhónapos nyaralását tölti, és igyekszik kipihenni turnéja fáradalmait. Az énekesnő vásárolgat, napozik, pancsol fiaival és fotózásokra jár. Mióta visszanyerte alakját, igyekszik a lehető legtöbb időt bikiniben tölteni.

A bikinis fotók első része a Los Angelesi-i Ritz Carlton hotelben készült, ahol Spears egy az ötvenes évek stílusát idéző fehér bikiniben, óriás kalapban és napszemüvegben mutatta meg formás alakját és tetoválásait. Állítólag ezek az impozáns kellékek egy fotózás miatt kerültek elő, de a profi fotós munkáit még nem tették közzé.

A napokban szintén ugyanabban a hotelben tűnt fel, ám ezúttal egy fukszia színű, merészebb bikiniben kószált a medence partján. A Daily Mail képei alapján nyugodtan kijelenthetjük, a pihenés igazán jót tett az énekesnőnek, hiszen ki ne élvezné, ha egy forró nyári napon egy szálló strandján koktélozhatna.

Ezek után újabb fürdőruhában jelent meg a lesifotósok színe előtt, és a zöld, intimtetoválást is részben felfedő bikinije mellett megmutatta két fia új frizuráját is. A három éves Sean Preston és a kétéves Jayden tüsire nyírt hajjal játszott a medence partján, és míg a korábbi hosszú miatt nem derült ki igazán, most már könnyen megállapítható, mindkét gyerek pont úgy néz ki, mint az anyjuk. Az énekesnő következő napja is hasonlóképpen telt, a különbség csupán annyi volt, Spears egy lila bikiniben terelgette gyerekeit.