Az olimpiai bajnok kajakos férjével, valamint Janics Natasával és vőlegényével érkezett a Kincsem Parkban rendezett Madonna-koncertre szombaton, ahol egy olvasónk szerint az egész csapat tiszteletlenül viselkedett, amikor elkezdtek tolakodni, hogy a színpadhoz juthassanak. Kovács Katalin szerint jogtalanul róják fel nekik, hogy előre akartak jutni egy állóhelyes koncerten, főleg úgy, hogy nemcsak ásványvizet kapott az arcába, de azzal is megfenyegették, ha előre mer menni, elvágják a torkát.

Videólink és egy rövid szöveg érkezett szerkesztőségünkbe, amiből kiderül, a magyar kajakos lányok is részt vettek a Kincsem Parkban megrendezett Madonna-koncerten. Nem is akárhogyan: állítólag ittasak voltak, és tülekedtek. „Nem olyan fogadtatás érte azonban a már becsípett bajnokokat, mint ahogyan azt gondolhatták. A lányok nem adták fel a soron kívüli előretülekedést, és fel voltak háborodva, hogy arrogáns viselkedésük miatt itt most igen hamar nem kívánatos személyekké váltak” – osztotta meg tapasztalatait lapunkkal Fishey.

A celeb maradjon nyugodt

„Sajnos aznap este a lányok leírták magukat jó néhány ember előtt. Egyöntetűen elutasította ezt a fajta fellépést és viselkedést az aznap szórakozásra vágyó rajongócsapat” – tudatta olvasónk, majd hozzátette, a sportbeli teljesítmény nem jogosítja fel az embert a tiszteletlenségre. „Legközelebb talán pályán kívül is érdemes sportszerűen viselkedni” – jegyezte meg, majd a szöveg végére odabiggyesztette Kovács Katalin férjének, Hoffmann Ervinnek egy - a portálról már eltávolított - videóból kiragadott mondatát: „Te vagy baszd meg a celeb, maradj már nyugton a picsába.”

Késeléssel fenyegették, ásványvízzel locsolták

A történtekről természetesen Kovács Katalint is megkérdeztük, aki bár először ódzkodott a nyilatkozattól, - Janics Natasával ellentétben - végül úgy döntött, elmondja, hogyan is jutott el férje a „Pofán baszom”- bekiabálásig. „ Mint mindenki más, mi is szerettünk volna előbbre jutni a Madonna-koncerten, hogy minél többet láthassunk, ami azt hiszem, bármilyen állóhelyes koncerten megbocsátható bűn. Egészen közel jutottunk a színpadhoz, amikor belefutottunk egy csapatba, akik közölték, hogy nem tudunk továbbmenni, mert ott van letéve egy táska. Mondtuk, hogy jó, akkor majd átlépjük, hogy előrébb mehessünk, mire közölték, hogy ha ezt merjük tenni, akkor elvágják a torkunkat” – mondta a Velvetnek az olimpiai aranyérmes kajakos, aki kiemelte, ők mindössze egy sört ittak a koncert előtt.

A koncertjegy nászajándék volt

A konfliktus kialakulása közben a tömegből is többen beszóltak a kajakosoknak: volt, aki azt sérelmezte, hogy a kormány nem adott nekik VIP-jegyet. „Az ember persze tűr egy ideig, de amikor már halálra provokálják, akkor elszakad a cérna. Ez történt velünk is, hiszen a kiabáláson kívül ásványvizet is kaptunk az arcunkba. Ezután odajöttek a biztonsági őrök, én pedig próbáltam elmondani, hogy mi történt. Persze aztán mindent elsimítottunk, a konfliktust okozó családtagok pedig elnézést kértek tőlünk, mondván elvesztették a türelmüket.”

A 33 éves kajakos és férje egyébként Janics Natasát és vőlegényét, Csányi Szilárdot kísérték a koncertre, akik nászajándék gyanánt kapták a koncertjegyeket Kovácséktól közelgő, szeptemberi esküvőjükre. Kovács Katalin megjegyezte, bár az összetűzés egy rövid időre elvette a kedvüket, amint elült a vihar, jól tudták érezni magukat.