Sarka Kata és Hajdú Péter közös lányát nemrég megkeresztelték, de a korábbi hírekkel ellentétben nem milliós ékszert kapott a szüleitől a kislány, hanem egy megáldott fakeresztet. Összesen egy ékszert kapott ajándékba, egy gyűrűt, azt is Tornóczky Anitától.

Sarka Kata a juj.hu-nak panaszkodott arról, hogy a Borsban tévesen jelent meg korábban, hogy milliós ékszert készítettek volna lányuknak a keresztelőjére.

Hajdú Péter felesége felháborítónak tartja, hogy azt írták, drága ékszert kapott a szülőktől a kislány. A videóban elmondja, nagyot csalódtak a lapban, mert annak ellenére nem írtak róluk igazat, hogy korábban zökkenőmentes volt az együttműködésük.

"Mi egy fakeresztet vettünk a kislányunknak, amit megáldott a pap. Az Anitától kapott egy gyűrűt, amit nem vittem el felbecsültetni" - mondta Sarka Kata a juj.hu-nak. Tornóczky Anita gyűrűje állítólag szintén több százezer forintot ér.

Sarka Kata szerint az ékszer azért felbecsülhetetlen értékű, mert ezt még Tornóczky Anita kapta a saját keresztelőjén, nem a pénzben mérhető értéke számít.