Extravagáns külsővel, fekete-fehérben domborít Rihanna az olasz Vogue magazin címlapján. Az olvasók számára viszont minden bizonnyal nem azok a képek lesznek a kedvencek, amiken az énekesnő talpig felöltözve pózol, hanem az az egy, ahol félmeztelenül áll modellt Steven Klein fotóművésznek. Ha nem láttuk volna már a korábban kiszivárgott, meztelenül pucsítós képeket, még azt is mondhatnánk, hogy: hú. De láttuk.

Az interneten felbukkanó, saját készítésű meztelen fotói miatt kirobbant botrány után egy ideig az a hír járta, hogy Rihanna mégsem fog szerepelni a nagy presztízsű olasz Vogue magazin címlapján. A fotók megjelenése után ugyanis a magazin főszerkesztője, Anna Wintour állítólag nem fogadta az R&B énekesnő hívásait, és ebből azt a következtetést vonták le, hogy a hotelszobában készült privát képek miatt nem lesz a fotózásból semmi.

Ennek ellenére most mégis elkészültek a rég eltemetett fotók, így a szeptemberi szám címlapján Rihanna a meztelenül pucsítós sorozathoz képest kevésbé kitárulkozóan, de jóval stílusosabban domborít. A fotókat Steven Klein készítette, a cyberpunkos-robotnős végeredmény pedig eléggé emlékeztet a mostanra kicsit inkább nőimitátorra hajazó, egykor azonban extravagáns Terminátor-külsejéről és szereléseiről ismert nagy visszatérő énekesnő-modell, Grace Jones csúcskorszakára.

Rihanna a fekete-fehér fotókon Valentino által tervezett ruhákban pózol, amit az összes 70-es évekért rajongó megirigyelhetne, de minden valószínűség szerint nem a talpig felöltözött Rihannát ábrázoló darabok lesznek az olvasók kedvencei. Az egyik felvételen ugyanis az énekesnő félmeztelenül látható, bár egyik mellbimbóját egy többé-kevésbé átlátszó kristály pókhálóval, a másikat pedig tengericsillaggal takarták el – mintha bárkire is újdonságként hatott volna a telibe kapott, csupasz változat.

Rihannát ugyanis nem most látjuk először ciciben, még május elején került fel a világhálóra hét kép, amit minden bizonnyal akkori pasijának, Chris Brown-nak készített egy szállodai szobában. Bár azok a fotók kétségkívül esztétikusabbak voltak, mint az összevert arcáról készültek, mindkettő közzététele miatt feljelentést tett az énekesnő jogi képviselője. A korábbi képek tanúsága szerint egy piercing is található a lány bal mellbimbójában, de mint annyi minden más, ez sem látható a Vogue magazinban.