A színésznőről rég hallottunk, mivel első filmrendezésével volt elfoglalva, amihez expasijától rendelt filmzenét. Hogy a közeledő premierrel viszont tutira címlapokon legyen, bevállalt egy csókos fotózást főszereplőjével, Ellen Page-dzsel a Marie Claire-nek.

Drew Barrymore már az utómunkáknál jár Whip It című, első saját rendezésű filmjében, és megragadva az alkalmat, hogy felkérték egy fotósorozatra, ő is kijátszotta a népszerű biszex/leszbikártyát: bevállalt egy szexi csókot filmje főszereplőjével, Ellen Page-dzsel.

A Marie Claire magazin "újdonsült legjobb barátnők!" felütéssel vagánycsajos divatösszeállítást akart volna megvalósítani a két színésznő bevonásával, de azután, hogy Barrymore az egyik fotón lovaglópózban ül Page hasán, egy másikon pedig csókolóznak, a bemutatott ruhák vélhetően már nem sok mindenkit érdekelnek. A képekhez mellékelt interjúban még rá is játszanak minderre, a lap szerint a két színésznő "képtelen volt elengedni egymást", és Barrymore az egyik fotón egy olyan sálat visel, amit Page kötött neki. Állítólag. Remélhetőleg a színésznő újrapasija,Justin Long nem fog összetörni a történettől.

Long talán azért sem fog aggódni, mert a jól menő saját producercéggel rendelkező, médiakampányt tehát nem először végző Barrymore bizonyára nem véletlenül vállalta a tőle eddig nem látott reklámfogást. Októberben kerül a mozikba ugyanis - véletlenül épp csókpartnere, Page főszereplésével - rendezői debütálása, a Whip It című film, ennek bevéséséhez pedig jól jöhet egy ilyen pazar és igen eredeti reklámfogás. Azért magáról a filmről is elkezdték szivárogtati az infót, elsőként persze szintén magánélet-kapcsolódásút: azt, hogy mennyire élvezte az ifjú rendezőnő, hogy mivel ő maga válogathatja össze filmje zenei anyagát, expasija, Fabrizio Moretti Little Joy nevű zenekarát is beveheti a soundtrackbe.

“Azért volt olyan izgi, hogy végre eljutottam a filmrendezésig, mert végre összerakhattam a kedvenc számaim válogatását. Nagyon izgulok, mit fognak majd szólni hozzá a nézők” – árulta el a Billboardnak. A zenék közt lesz még a Ramones Sheena is a Punk Rocker-e, Peaches és Jens Lekman egy-egy száma, de befért a countryénekesnő Dolly Partontól a Jolene is. “A soundtrack zenészei közt van egy csomó jóbarát is, olyanok, akiket személyesen kerestünk meg, van-e kedvük részt venni ebben a filmben, és olyanok is, akikkel már alig vártuk, hogy együtt dolgozhassunk. Nagyon izgalmas, hogy mindenkihez valamilyen személyes kapcsolat fűz” - árulta el Barrymore.