Az 57 éves színészt vasárnap kórházba szállították, miután 17 éves lánya, aki egyedül volt otthon vele, kétségbeesve hívta édesanyját azzal, hogy apja durván lerészegedett. Az illetékesek nem nyilatkoztak arról, hogy pontosan miért szorult David Hasselhoff orvosi segítségre, de nem ez lenne az első eset, hogy alkoholmérgezés miatt viszik kórházba.

Vasárnap délután kórházba szállították David Hasselhoffot, aki állítólag ittas állapotban volt, amikor encinói otthonában összeesett. Szerencsére lánya, a 17 éves Hayley Hasselhoff éppen vele volt. A TMZ szerint a színész lánya először édesanyját - a Hoff elvált nejét - riasztotta azzal, hogy apja rettenetesen részeg, a mentőket végül az exnej ismerőse hívta ki.

A Los Angeles-i tűzoltóság szóvivője csak annyit osztott meg a nyilvánossággal, hogy valóban kiküldtek egy mentőt a helyszínre, és a segítségre szoruló embert beszállították egy helyi kórházba. Hogy miért kellett kihívni a mentőket, arról nem adtak ki információt. A Sun szerint a színészt vasárnap este már ki is engedték. A szóvivője egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

A családban marad

Nem ez az első eset, hogy a Baywatch egykori sztárját kórházba kell szállítani, mert túl sok alkoholt fogyasztott. Fél évvel azután, hogy lánya lefilmezte az atomrészegen a fürdőszoba padlójáról hamburgert zabáló apját, a színészt alkoholmérgezéssel szállították a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházba. 2008 áprilisában ismét be kellett feküdnie egy egészségügyi intézménybe. Sajtósa ekkor azt állította, hogy csak egy egyszerű szemműtétről van szó. Pár hónappal később pedig volt nejéről került elő egy kompromittáló videó, amin Pamela Bach - gyermekeinek apjához hasonlóan - alaposan felöntött a garatra. Talán nem véletlen, hogy az asszonyt 2009 márciusában ittas vezetés miatt tartóztatták le.

Két hónappal később ismét David Hasselhoffon volt a sor. Az alkoholmérgezésig berúgott színészt ismét a szokott helyre, a Cedars-Sinai Medical Centerbe szállították. A színész szóvivője ekkor azzal védekezett, hogyaz egész sztorit a volt feleség találta ki. Állítólag maga Hasselhoff is nagyon szomorú volt a pontatlan hírek miatt. A színész egyik, nevét nem vállaló ismerőse szerint azonban a Kitt egykori gazdája valóban alkoholproblémákkal küzd: állítólag a májusi már a hetedik eset volt, amikor alkoholmérgezéssel került kórházba.