Míg rapper pasija az MTV Video Music Awards gálaestjén csinált magából barmot, addig Amber Rose meztelenül pózolt a Complex magazinnak. A Kanye West csajaként ismertté vált egykori sztriptíztáncos intim testrészt ugyan nem mutatott, de a Madonna által is megfogdosott méretes fenekét közszemlére tette, és biszexualitásáról is mesélt az olvasóknak.

Amber Rose nevét mindenki csak Kanye West majdnemkopasz csajaként ismeri, foglalkozása ezen kívül nincs is nagyon más, bár állítólag modellként is dolgozik (Louis Vuitton táskáit az ő meztelen teste adja el), korábban pedig sztriptíztáncosként pörgött a rúdon. A tizenkétszeres Grammy-díjas rapper mindenesetre meghozta neki a hírnevet, és amióta legelőször hallottunk róla, leginkább merész szerelései és bevallott biszexualitása miatt folyamatosan a figyelem középpontjában van.

Míg West az MTV Video Music Awards gálaestjén elnökileg is elismerten jó nagy seggfej volt, addig barátnője meztelenre vetkőzött a Complex magazinnak. Intim testrészeinek látványát továbbra is megőrizte a zenésznek – így nem derült ki, mennyi igaz abból az állításából, hogy a feje az egyetlen testferülete, ami nem teljesen csupasz -, de a védjegyének számító, Madonna által letaperolt méretes fenekét közszemlére tette. A műtermi fotók hűen tükrözik a modell extrém stílusát: ami ruha van rajta, az mind tapad, illetve mélyen kivágott, vagy éppen alig takar, a pink rúzs pedig már szinte Rose különös ismeretetőjelévé vált.

A nehéz körülmények közt felnőtt, pincérnő anyja által egyedül nevelt modell egyébként vállalja, hogy szexuális hovatartozása miatt nem hajlandó szégyenkezni. Ezt a Complex olvasóival is megosztotta. „Címkéztek már meg engem azzal, hogy rohadt biszexuális és különc vagyok. Hogy erre reagáljak: ami a szexualitásomat illeti, rendkívül nyitott vagyok. Egy nőbe és egy férfiba is bele tudok szeretni. Meg tudom látni a szépet bárkiben, legyen az kövér, vézna, fehér, fekete, indiai, ázsiai vagy spanyol. Ha találok egy nőt, akiről úgy gondolom, hogy szép és szeretem, és ő is szeret engem, simán megpróbálhatjuk együtt, egy kapcsolatban” – nyilatkozta.

Vele szemben Kanye West az utóbbi időben kényszeresen bizonygatja a  heteroszexualitását, főleg azok után, hogy még a South Park is alaposan kikezdte. „Hé haver, én zseni vagyok, értem?! A világ legtehetségesebb zenésze! Ha buzi volnék, tudnék róla!” – hangzik el az ominózus részben, aminek a végén Cartman kiselőadásának köszönhetően West mégiscsak rádöbben, hogy igaza lehet a közvéleménynek. Ezek után már hiába is szedett elő egy robotharcos külsejű ágymelegítőt, mindenki emlékszik nyilatkozatára a meleg férfiak és a divat szoros kapcsolatáról, és az általa tervezett rózsaszín makkos cipőre is.