Az énekesnő szerint 13 éves keresztlányának, Dionne Bromfieldnek még annál is sokkal jobb a hangja, mint amilyen neki volt ilyen idős korában. A kislánynak néhány héten belül megjelenik az első lemeze a lelkes keresztanyu kiadójánál, addig egy rövid videóból lehet találgatni, hogy melyikük a jobb. Winehouse emellett állítólag saját karrierjével is foglalkozik végre kicsit, nekivágott a harmadik lemezének, ezúttal tényleg.

"Amikor először hallottam Dionne-t énekelni, nem akartam hinni a fülemnek, hogy lehet ennyire csodálatos hangja egy ilyen fiatal kislánynak. Sokkal jobb, mint amilyen én voltam ennyi idősen, annyira büszke vagyok rá! Nagyon örülök, hogy van egy lemezkiadóm. Itt vannak azok az igazán tehetséges emberek, akiket szeretek, és Dionne a kedvencem" - nyilatkozta Amy Winehouse a Sunnak keresztlányáról, a 13 éves Dionne Bromfieldről, akinek heteken belül, október elején jelenik meg az első lemeze az énekesnő gondozásában.

A tehetséges tinédzser, akinek a kedvéért Amy Winehouse létrehozta a Lioness Records nevű saját kiadóját, első lemezén feldolgozásokat fog énekelni: olyan slágereket, mint az Ain't No Mountain High Enough, a Tell Him vagy a keresztanyu kedvence, a My Boy Lollipop.

Amy Winehouse amellett, hogy kiadója az albumnak, a készítésben is részt vett, vokálozott keresztlányának, aki szerinte nagyon ügyesen formálja a számokat a saját stílusára. "Dionne bármilyen számot képes a sajátjává tenni. Remek zeneszerző maga is, jól gitározik. Azt szeretném, ha megtapasztalnál az életet, hogy még többet tudjon írni. Igazán mély dolog személyes dalokat énekelni. De ő tudja, mit csinál. Hogy őszinte legyek, amikor úgy fogalmazok, Dionne olyan, mintha a testvérem lenne, sokszor úgy gondolom, hogy a nővérem" - mesélt az énekesnő a koraérett tinédzserlányról.

Kinek van jobb hangja?

Közben maga Winehouse is folytatja zenei karrierjét, állítólag megint összeállt régi producerével, Mark Ronsonnal, hogy elkészítsék a világsikert hozó közös Back to Black albumuk folytatását. Ennek egyszer már nekifutottak, de nem jártak sikerrel, mert Winehouse túl szomorú és túl reggae-s számokat írt. Mindenesetre a Sun egyik forrása szerint most megvan az összhang producer és énekes között. "Mark azt gondolja, Amy egyre jobban van, együtt dolgoznak, és hamarosan elkezdik felvenni a lemezt. Minden, amit Mark csinál, csúcs" - nyilatkozta egy igen elfogult forrás. Mark Ronson mindenesetre valóban az utóbbi évek egyik legfelkapottabb zenei producere, a Kaiser Chiefstől kezdve Robbie Williamsen át Christina Aguileráig mindenféle popzenésszel készített már közös számot.