Zimány Lindáról már a Britney-majmolós korszakában sejteni lehetett, hogy egyszer beírja magát a szőke nők történelmébe, és ez így is lett, bár mostanában inkább Lady Gaga és Lindsay Lohan stílusára bukik. Na, meg a cuki csizmikre shopizás közben. Molnár Anikónál nem tudni, hogy igazából hol kezdődött a tendencia, mindenesetre folytatódik az önmegvalósítás érdekében való mellkisebbítésnél - amit természetesen korábban több mellnagyobbítás előzött meg. Labancz Lillát sem hagyhattuk ki a sorból a hülyébbnél hülyébb sajtóközlemények miatt, és mivel dúskálunk a jelöltekben, a döntést önökre bízzuk.

1. Zimány Linda

Zimány Linda először "a magyar Britney Spears" szerepében tűnt fel, majd lett belőle "Kefír csaja", később azonban saját jogcímen is olyannyira beette magát a celebvilágba, hogy ma már leginkább az énekest emlegetik Zimány Linda expasijaként. Ahogyan Zentai Márkot és Bódi Sylvi öccsét is, és minden bizonnyal Bódi Sylvi exét is majd nemsokára. De ezt már mi sem tudjuk követni, lapozzunk. Zimány szőkeségét legelőször annál a hírünknél emlegették sorra a kommentelők, amiben a modell-műsorvezetőt idéztük az RTL Klub Fókusz című műsorából, miszerint arra vágyik, hogy annyit keressen, mint ugyanazzal a munkával a hollywoodi sztárok, mert akkor végre felfogadhatna egy személyi asszisztenst, aki elmegy helyette a postára. Körömtanácsadója szerencsére már most is van, pedig ilyen még Spearsnek se. Ezek után már azon sem lepődtünk meg, amikor példaképként Lindsay Lohant nevezte meg (és milyen jól választott, hisz ő meg ugyebár Britney Spearst vallja a magáénak, de szép is ez!), mostanában pedig Lady Gagát favorizálja (az énekesnő bécsi koncertje után például annyira bejöttek neki a színpadon látott, kitartott pózok, hogy ezeket gyakorolta is a bécsi utcákon). Zimány aztán a Twitteren is kitett magáért, és szösszeneteit, kedvenc kifejezéseit (shopi, skacok, csizmi) linkelve olvasóink közül többen is feltették a kérdést, mit is keres a jogi egyetemen. Rövidesen kiderült, hogy nem sokat: a modell legelőször csak a vizsgáit halasztotta el, idén viszont már levelezőre váltott, mert nem bírja a tempót.

zimany linda 2

2. Molnár Anikó

Tudja, mi a közös Bochkor Gábor, VV Szabolcs, DJ Schultz, Majka, Klausmann Viktor és Kammerer Zoltán életében? Úgy bizony, Molnár Anikó. A pottyantós buditól önmagát az angol vécéig felküzdő egykori Nagy Ő-nek köszönhetünk egyébként egy új fogalom kialakulását is: a megélhetési plasztikázást.  Pár évvel ezelőtti melltömési beavatkozását ugyanis a Fókusz stábja rögzítette, és talán ez volt az a pont, ahonnan kezdve tetteivel és megnyilvánulásaival folyamatosan előkelő helyet vívott ki a Hét lúzere című heti összeállításainkban. Home-szexvideóját kirakodóvásáron árulták - bár szerinte az nem az volt, csak szexshow -, Havas egyik műsorában öngyilkossági hajlamáról beszélt, sajnálatát fejezte ki, hogy nem tud pénzért szexelni, és hiába küldte még az anyja is dolgozni, inkább mihaszna celebbé avanzsálódott. Molnár nem adta fel, dugásaiban jó üzletet sejtett, és mindent kipakolt Havas Henriknek, ám a közös könyvből még egy fillért sem látott. Legutóbb pedig azt vette a fejébe, hogy végre lefogy, és az önmegvalósítás érdekében visszavetetne kebelméretéből, mert a férfiak csak azt akarják tőle, a nők pedig irigyek. (Na, meg Herczeg Zoltán is megmondta, hogy inkább az agyát kellett volna plasztikáztatni.)

10-molnaraniko

3. Hargitai Bea

 

Hihetnénk azt is, hogy Hargitai Beának minden színészi adottságát be kellett vetnie ahhoz, hogy megállja a helyét a Senorita Szöszi című, előre megírt forgatókönyvű valóságshowban, de erre jócskán rácáfoltak a műsor készültének körülményei. Az is kábé csak egy percig volt titok, hogy a modell pasija, a kolumbiai származású Alejandro Martinez csak a szerep kedvéért mutatkozik a nyomtatott bulvárlapok által csak „szőke szépségként" aposztrofált Hargitaival - aki nem adta fel, és minden bizonnyal mai napig is állítja, hogy a szerelme valóban a szerelme volt, nem csupán egy munkakapcsolat, ahogyan azt a férfi egy rádióműsorban is bevallotta. Pár hónappal a kamu-reality lecsengése után magánélete már nem csak a nagyközönség számára volt bizonytalan, hanem ő sem volt túlságosan tisztában azzal, hogy akkori kapcsolatában hányadán is állnak. Konkrétan, a modellnek fogalma sem volt arról, hogy van-e egyáltalán kapcsolata: „Bonyolult kérdés, hogy van-e pasim vagy nincs, annyi biztos: most nagyon boldog vagyok. Megváltoztam, visszahúzódó életet élek, nem járok szórakozni, csak a magánéletemre koncentrálok" - nyilatkozta az egyik napilapnak. Hargitai azóta boldogan él Csehországban jelenlegi párjával, David Stogellel, a TV2 egykori ügyvezető igazgatójával, és más dolga nem is igen akad, mint hogy tisztítóba vigye szerelme ingeit. És hogy a cseh nyelvet miért nem szeretné elsajátítani, arra is van magyarázata, olyan igazán szöszis: „Szerintem nem normális az a nyelv, ahol négy mássalhangzó követi egymást".

DSC0043

4. Kiszel Tünde

 

Az önmagát a "dekoratív médiaszemélyiség" jelzős szerkezettel meghatározó, legénybúcsúkra is megrendelhető műsorvezető az elmúlt évek során alaposan megdolgozott azért, hogy mostani cikkünkbe bekerüljön. Hogy csak a legutóbbi húzásait említsük: Kiszel számára például kielégítő revansként szolgált, amikor egy tál aprópénzzel beborította Nagy Sándort, aki annak idején a Swung című műsor élő adásában aprópénzzel fizette ki. A Fiala János által is csak megélhetési lúzerként emlegetett asszony később pezsgővel támadt a juj.hu riporterére, csak mert az képes volt rákérdezni a nagy titokra, hogy ki is valójában a kis Donatella apja. Ez a téma egyébként folyamatosan foglalkoztatta a sajtót, míg végül a szemöldökspecialistával is rendelkező szemöldöktulajdonos előszedte Lukács László operaénekest, és apasági perrel fenyegetőzött. A hónapokig tartó hercehurca után az állítólagos donor végül beleegyezett egy személyes találkozóba - miközben többször is hangoztatta, hogy semmi köze nincsen a gyerekhez -, ám a műsorvezetőnő ez elől hirtelen melegebb éghajlatra távozott. Az üggyel kapcsolatban most szigorú hírzárlat van, mostanában csak olyan sztorikat lehet hallani, hogy élni sem hagyják a pasik. Mint azt Kiszel elmondta, külföldi útjai során olasz vagy spanyol szépségnek hiszik a férfiak, akiket mi magyarok nyilván meg sem érthetünk. Hogy felnyissa a szemünket, mostanában párkapcsolati tanácsokat osztogat a reggeli műsorban 1, azaz egy percben, miközben a mellét markolássza. Azt meg, hogy két szemmel kacsint, már ne is említsük.

kiszel1

5. Labancz Lilla

Labancz Lilláról igazából nem lehet tudni, hogy direkt erőltetik-e rá a szőke nős imidzset, vagy nem veszik észre, hogy mennyire vérciki a siker érdekében körülötte pörgő sajtóközleménygyár, mindenesetre a PR megtette a hatását, a színészpalánta is bekerült a listánkba. Legfőképp amiatt a sajtóközlemény miatt, amiben maga az Álom.net című vígjáték főszereplője is reflektál arra a tényként kezelt gigabrékingre, miszerint a megszólalásig hasonlít Oroszlán Szonjára: „Amikor a Tűzvonalban című sorozatban feltűntem, mindenki megjegyezte a fórumon, hogy kiköpött Oroszlán Szonja vagyok. Visszanéztem magam és rájöttem, tényleg sok a hasonlóság. Göndör volt a hajam, és a sminkem is hasonlított az övére. Személyesen eddig csak egyszer találkoztunk egymással, de nem volt alkalmunk beszélgetni, mert Szonja éppen telefonált" - idézték a közleményben. Danny Blue jelenlegi nőjét egy későbbi hírverés miatt még arra is rávették, hogy a vízben fuldokoljon, aztán meg Pamela Anderson tizenöt éves fiának nagy szerelmeként emlegették.

07-labanczlilla