A világ leghíresebb vizimentője nagyjából nyolcszázezer dollárral tartozik a házát felújító és átalakító cégeknek, 2007-ben meg nagyjából 250 ezer dollárnyi adót nem fizetett be Kalifornia államnak.

Malibui házának felújítása új férfit is hozott Pamela Anderson életébe, aminek a Baywatch egykori ikonja biztosan örül, annak viszont valószínűleg kevésbé, hogy eddigi 252 ezer dolláros (46 millió forint) tartozása mellé a felújítás végére kapott újabb 874 ezret (161 millió forint). Ezzel együtt a nagy mellű szőke tartozása meghaladta az impozáns egymillió dollárt.

A színésznő 2007-ben nem fizetett adót Kalifornia államnak, innen a 252 ezres, egészen pontosan 252.360 dolláros tartozása – írja a Star magazin. A felújítást végző Bruden Construction meg júliusban nyújtotta be 674403 dolláros (124 millió forint) számláját, amit Anderson eddig nem fizetett ki. Ha továbbra sem teszi, elzálogosítják a házát. A számla a munka, az alapanyagok, alvállalkozói díjakat, a ház és a vendégház újratervezésének, valamint az alapok lerakásának a költségeit tartalmazza.

Ezt Pamela Anderson egyelőre nem fizette be, ahogy nem fizetett számos másik alvállalkozónak sem. A Powerfull Electric nevű cég 83.732 dollárt (15 millió forint), a Pacific Coast Ironworks meg 29.015 dollárt (5,3 millió dollár) szeretne kapni az elvégzett munkákért – írja az Access Hollywood. Ezeken kívül Anderson a pénzügyi tanácsadóinak, a Boulevard Managementnek is tartozik, a benyújtott számla szerint 87696 dollárral (16,2 millió forint).

A színésznő igyekezett gyorsan tisztázni a helyzetet, azt mondja, nem azért nem fizet, mert nincs miből, hanem azért, mert a cégek elszámolták magukat. "Biztos az anyagi helyzetem, szeretném mindenkinek megköszönni, akik aggódtak értem a pletykák miatt. Nagyon megérintett, mennyien tartották fontosnak, hogy támogassanak. Valóban van néhány lezáratlan vitám a házamon dolgozó cégekkel. Azért, mert azután, hogy több millió dollárt kifizettem a házért, továbbra is kapok tőlük számlákat" – nyilatkozta Pamela Anderson. Az adótartozását külön ügyként kezeli, azt mondja, már tárgyalnak az ügyvédjével, mit számolhattak el két évvel ezelőtt.

Attól eltekintve, hogy jelentős tartozást hozott össze a felújításnak köszönhetően, Anderson valószínűleg élvezte az elmúlt időszakot. Egyrészt mert nagyon megszerette azt a lakókocsiparkot, ahova átmenetileg beköltözött, másrészt álmai új férfijét is megtalálta. A színésznő állítólag boldogan hozzá is ment volna a Jamie Padgett nevű búvár/villanyszerelőhöz, ha a legújabb pletykák szerint nem kezdett volna el kavarni megint volt férjével, Tommy Lee-vel, úgyhogy egyelőre nem lehet tudni, ki is a jelenlegi befutó.