A színésznő új fotósorozatának nemcsak az a különlegessége, hogy szinte alig lehet rajta felismerni, hanem az is, hogy az egyik képen kivillan mellbimbója, ami tőle egész merész, hisz leszögezte, sose fog vetkőzni, még a Playboynak sem. A retrodominaként pózoló hírességet ábrázoló képeket Ruven Afanador jegyzi, aki korábban az epret szopogató Heidi Klumot és a kreppelt hajú Christina Aguilerát is fotózta a magazinnak.

Pár nappal ezelőtt került fel az internetre a Citizen K magazin aktuális számának a címlapja, amin alig lehet felismerni a Született feleségek című sorozat színésznőjét. Azóta a magazin többi fotója is a neten kötött ki, amikről korábban csak annyit lehetett tudni, hogy a híresség erősen futurisztikus ruhákat visel. A képeket látva ehhez utólag azért hozzábiggyesztenénk többek közt a dominás és a dögös jelzőket is. Amíg csak a címlap volt ismert a nagyközönség számára, addig az jelentette a hírértéket, hogy a színésznő tőle meglehetősen szokatlan külsővel pózol, amihez talán köze lehet példaképének, Victoria Beckhamnek is. Azóta azonban változott a fő csapásirány, ugyanis az egyik fotón a színésznő mellbimbóját is megmutatja. Ettől eltekintve Eva Longoria nem vetkőzik, hisz erre még a Playboynak se volna hajlandó, nyilván ezzel magyarázható, hogy nem vállalt be többet a Citizen K kedvéért sem.

Eva Longoria is beállt a sorba

Sokak szerint egyébként Eva Longoria ezekkel a képekkel Lady Gagához hasonló magasságokba emelkedett, amiről mindenki eldöntheti, hogy ez most bók-e, vagy sem. Bár többen is megjegyezték, hogy nem ismerték volna fel a színésznőt, ha nem tüntetik fel a fotók mellett a nevét, a koncepció kitalálójának (vagy kitalálóinak) a javára kell írni, hogy meglehetősen trendérzékeny(ek). Itt most nemcsak arra gondolunk, hogy újabban szinte mindenki fekete-fehér fotókon pózol, vagy a régi idők jegyében vetkőzik. Nagyon hangsúlyos a vállrész, a ruhák színe is stimmel, hiszen többségük fekete, a stylist pedig azt sem hagyta figyelmen kívül, hogy bőrruhát és ijesztően magas sarokkal ellátott cipőt viselni igenis menő.

Jean Paul Gaultiert is megihlette

Mint azt már korábban is említettük, a fotósorozatot a néha szokatlan celebprotréiról ismert Ruven Afanador jegyzi. Rajongói között tartják számon John Gallianót és Jean Paul Gaultiert is, utóbbit a fotós egyik sorozata egy egész kollekció megalkotására is ihlette. A kolumbiai születésű Afanador olyan lapoknak fotózott eddigi karrierje során, mint például a GQ, az Elle, a Vogue, a Rolling Stone, a New York Times Magazine és a Vanity Fair. Nem ez az első munkája a francia magazin számára sem: korábban Heidi Klumot és Christina Aguilerát örökítette meg nekik még 2008-ban.

Klum és Aguilera is címlaplány volt

Míg az epret szopogató, fonott hajú szupermodellről színes fotó került a címlapra, addig a kreppelt hajú énekesnőről egy fekete-fehér képet választottak a kiadvány elejére, akárcsak most a teljesen elmaszkírozott Longoriáról. Aguilera, Klum és Eva Longoria mellett egyébként olyan hírességek pózoltak még Afanadornak, mint Michael Jordan, Val Kilmer, Salma Hayek, Jennifer Lopez, Scarlett Johansson, Marcia Cross, Courtney Cox, Linda Evangelista, Liv Tyler, Sandra Bullock, Jennifer Aniston, Janet Jackson, Al Pacino, Celine Dion, Robert De Niro, Gabriel García Márquez, Antonio Banderas, vagy Lenny Kravitz.