hallmark EC TEREFERE prevNők, jól nénzek ki, és hivatalosan egyedül vannak. De ki közülük a legkapósabb? A Hallmak Channel támogatásával most megtudhatjuk! A csatorna két új sorozatának főszereplőjének- Claranak és Ericanak - keressük a magyar megfelelőjét, azaz a magyar celeb világ legszexibb szinglijét! Ön kattint, mi pedig a győztest, vagy valamelyik helyezettet vendégül látjuk a szerkesztőségben, hogy élőben kérdezhessék a szinglilétről, az élet szépségeiről, vagy bármi másról.
A szavazásnak vége

Bódi Sylvi

Az első áldozatunk a glammodell, aki Kedves Fecó óta csak egy nálánál fiatalabb wakeboardos fiút tudott villantani, azt is meglehetősen rövid időre, mivel ugye a fránya sajtó tönkretette a kapcsolatát. Hogy ezért vagy sem Bódi most megint szingliként tengeti mindennapjait, saját bevallása szerint azért, mert ő a mediterrán, külföldi férfiakat szereti. Ettől még lehet ő a legszexibb honi szingli, nemde?

 

13-bodisylvifotozas
6,43

Gallusz Niki

A legendás szinglik közül nem hagyhatjuk ki Gallusz Nikit sem, aki ugyan nem nyilatkozik rendszeresen arról, hogy van-e éppen valakije, de a róla szóló legutolsó információnk szerint nincs az életében senki, ennek ellenére nem érzi magát egyedül. A pasiügyeiről nem beszél, de azért jó nyilatkozatokat tőle is el lehet csípni, például azt, hogy ősszel szeret répát enni, hogy így segítse a téli barnulást, mert nem szeret világos lenni. Mielőtt szavaz, vegye számításba, hogy Gallusz ilyen apróságokra is odafigyel, hogy vonzó maradjon!

53-cosmo

5,02

Labancz Lilla

Az Oroszlán Szonjára hajazó színésznőcskének híres vízilabdázóra még nem, de mentalistára már futotta, hiszen celeblapokban párja volt Danny Blue. A szerelemnek aztán ahogy jött úgy vége is lett, de Labancz nem lopja a napot, hanem inkább retteg elméleti zaklatóktól, drága táskákat vásárol, aztán elhagyja a cuccait a reptéren, amikor Baliról jön haza. Számunkra a művésznő jövedelme tripla kérdőjel, de ebben a cikkben szerencsére csak arra vagyunk kíváncsiak, önök szerint mennyire szexi.

IMG 2567

4,73

Liptai Claudia

Nincsen lista Liptai nélkül, mint ahogy most már úgy tűnik levegő
sincsen nélküle. Arra tippelünk, hogy nincs senki, aki nála jobban
unná már saját magát, de azért lehet, hogy egy valaki van: Gesztesi
Károly, a volt férj. Illetve még férj, de már beadták a papírokat,
vagy az Isten tudja mi van. A lényeg, hogy Liptai szingli anyuka, aki
még le is vetkőzött, de ez sem hozott pasikat, vagy csak ezt az egyet
nem írják meg a lapok róla, mert az esetleg igaz lenne nem akarják.
Már láthatták szexi pucérra retusálva, de ő vajon lehet-e ő a
legszexibb a szinglik között?

22-liptai playboy

5,12

Miló Viktória

Miló Viktória, hazánk egyik bokszolóból lett celebje is a páratlanok táborát erősíti. Elejtett nyilatkozataiból úgy tűnik, a világbajnok sportolóhoz egyrészt nem mernek közelíteni a férfiak, másrészt nem elég nagy az önbizalma. Legalábbis a mellnagyobbításával kapcsolatban azt mondta, reméli így majd közeledni mernek hozzá a férfiak. Annak ellenére, hogy nem az új melleivel, hanem a helyreállt önbizalmával szeretne magának párt találni.

paudits hal a tortan (8)

5,13

Molnár Anikó

Molnár Anikó is a listánkra került, hiszen amióta elhagyta az ő hentese állítólag szingli. Az egykori villalakó és Nagy Ő mostanra ugyan kicsit leharcolt lett - ezt pedig egy olyan könyvben iratta meg Havas Henrikkel, amiért állítólag még mindig nem kapott egy forintot se -, de ettől függetlenül lehetnek rajongói. Róla aztán tényleg nem tudni, miből él, mert ráadásul mindig panaszkodik is, hogy semmiből. Persze volt szó róla, hogy újságíró lesz, döntsék el önök ártott-e ez a szépségének. Vagy inkább csak fogyjon tovább, az jobban megy neki?

MolnarAniko2 (1)

3,70

Orosz Barbara

A rossznyelvek szerint ugyan vele valaki mindig foglalkozik, normálisnak mondható párkapcsolatról azonban még mi sem tudunk, már amióta celeb lett. Persze ez mit sem ront abból, hogy ugye ő szexi, mint Shannen Doherty. Udvarlói azért akadnak, a legutóbb például Michael Madsen csapta neki a szelet, még a nyakába is belecsókolt, de szerencsére Orosz hidegvérű lány, így a zavarbajövésen kívül semmi baja nem esett. Lehet, hogy Madsen szerint Orosz lenne a legszexibb magyar celebszingli?

inx 03

5,40

Péter Szabó Szilvia

A Nox énekesnőjére rájár a rúd: nemcsak szerelmét, a zenekara menedzsereként funkcionáló Rácz Lászlót veszítette el, hanem mindjárt a Nox másik arca is biztosabb jövedelem után nézett, így kilépett a más nép hagyományaira népszerű együttest létrehozó formációból. A menedzser amúgy egyszer már kirúgta Péter Szabót és visszament a feleségéhez, akit persze az énekesnő miatt hagyott el. Most nem tudni, hova ment, viszont Péter Szabó szingli, így adekvát helye van listánkon, és nyilván keres maga mellé egy új kopasz néptáncost is. Ha valakinek tetszik Péter Szabó, tud néptáncolni Flatley módra és kopasz, szerintünk jó eséllyel indul az énekesnő kegyeiért, hiszen látszólag szereti keverni a munkát és a szerelmet.

peterszabo

7,03

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi sokat küzdött érte, hogy magyar lehessen, de már az, így tokkal-vonóval a miénk, fel is kerülhet szuper szexi szavazós listánkra. Csak plusz adalék, a közelmúltban szingli lett, ami tulajdonképpen még nem volt, hiszen híressé válásával egyetemben lett rögtön pasija is, akkor még az operatőr Benji személyében, akit sok évvel később a Fugu nevű, alig ismert zenekar buddhista frontemberére cserélt. Most tehát nem tudunk új szerelemről, ám ez semmit sem jelent, hiszen Rúzsa soha nem szerette világgá kürtölni magánéletét, tehát lehet hogy már van új hódolója. Mindenesetre rajongói most reméljék, hogy nincsen, hiszen akkor joggal pályázhat a legszexibb szingli celeb címre.

 

inx 05
4,78

Szabó Patrícia

Csak a Jóisten tudja, hogyan lett celeb az egykori főszerkesztő, de az lett, ráadásul saját bevallása szerint smucig celeb. Mondjuk legalább nem kell azon agyalni, hogy miből él. De nem is ez a lényeg, hanem hogy elméletileg ugye még soha nem volt hosszabb párkapcsolata, de ez is csak azért van, mert szereti, ha magyar Carrie Bradshaw-ként emlegetik. Mindenestre mi felraktuk a listára, hátha önök tartják annyira szexisnek, mint Sarah Jessica Parkert. Ha nem, az sem baj, hiszen utolsónak is lennie kell valakinek.

 

01-szabopatricia
2,53

Tóth Vera

Az egykori megás egyre csak fogy, de a kedve még mindig a régi. Az sem zavarja egyáltalán, hogy lassan két éve nincsen pasija, mert elmondása szerint nem szeret rágörcsölni a dolgokra, és egész biztos abban is, hogy alakja nem oszt vagy szoroz, tehát előbb utóbb rátalál a nagy szerelem. Mi bízunk benne, hogy igaza lesz, mert ő legalább nem beszéli tele a sajtót hülyeségekkel. Reméljük olvasóink is értékelni tudják, most mindenesetre adhatnak egy esélyt neki azzal, hogy szexi celebnek szavazzák.

15-glamour

2,05

Valkó Eszter

Valkó Eszter szinglisége is csak feltételezés, annak viszont nem rossz. Az RTL Klub műsorvezetője sokmindenbe belekóstolt már, de az hogy őrült, az teljesen egyértelmű, nem számít, hogy műsort vagy televíziós játékot vezet. Márpedig mi bízunk benne, hogy nem akkor szexi a nő, ha 90-60-90-es méretekkel bír, hanem ha van kisugárzása, ami persze egy nagyon elcsépelt közhely. Nyilván nem nekünk kell döntenünk ebben a kérdésben, és a lényeg mégiscsak az, hogy önök kit tartanak a legszexibbnek, de ha tetszik ne habozzanak. Egy jó napot szerezhetnek ezzel is. Vagy rosszat.

01-valko

3,46