Shakira követi a trendeket: fekete lakkszerkóban, felismerhetetlenre sminkelve és tupírozva pózol az i-D magazin címlapján. Persze a lemezreklám részeként elsütött fotózással még messze nem sikerült felülmúlnia Eva Longoriát vagy éppen Lady Gagát.

Az énekesnő új albumának, a She Wolf-nak népszerűsítése érdekében mindent bevet, így még az i-D magazin novemberi címlapját is megszerezte. Shakira a trendeknek megfelelően feketében, dominaszerkóban, és combközépig érő csizmában homorít a magazinban.

Shakira, aki pucér vérfarkasos klipjével indította a marketinghadjáratot, a képeken eléggé felismerhetetlen, hiszen az alapos sminkelés és a túlzásba eső fodrásznak köszönhetően elég nehéz elhinni, hogy ugyanarról a nőről beszélünk, aki MTV díjátadón pont ugyanazt a bőr miniruhát viselte, mint Pink.

Persze a felismerhetetlenség ma már szinte követelmény, elég csupán a mellét is kirakó Eva Longoria fotósorozatára, vagy Lady Gaga hetente esedékes átalakulására. De szintén hasonló stílusban mutatkozott be Rihanna is, akiről az olasz Vogue-ban jelent meg egy fotósorozat.