A szexbotrányba keveredett műsorvezető nem úszta meg annyival, hogy nyílt színen kellett bevallania: több kolléganőjével, sorozatosan megcsalta a nőt, akivel 20 éve él együtt. Letterman most még egy biztonsági kamerafelvétel miatt is aggódhat, ami állítólag rögzítette mindezt.

A The Late Show With David Letterman 62 éves műsorvezetője két hete kényszerült műsorában őszintén bevallani, épp az imént zsarolták meg őt azzal, hogy kiteregetik, feleségén kívül - és az ő tudta nélkül - kikkel szexelt az elmúlt években. Letterman zsarolója kétmillió dollárt akart volna ezért az infóért, a műsorvezető azonban inkább feljelentette őt, majd maga ment elébe a sztorinak azzal, hogy nyilvánosan meggyónta műsorában.

A zsaroló kolléga ellen azóta vádat emeltek, Letterman szeretői közül kettőt sikeresen be is azonosított a média, neje, Regina Lasko viszont egyelőre még nem adta be a válókeresetet.

Nem tudtuk előre, se a nőm, se én

A National Enquirer szerint azonban nem biztos, hogy Letterman ennyivel megúszta: a stúdió biztonsági rendszerének zártláncú kamerái ugyanis állítólag rögzítették, amint a műsorvezető belebonyolódik egy jóval fiatalabb női alkalmazottjába. Ha pedig ez a felvétel nyilvánosságra kerül, a már eddig is kellőképp megbántott nej nem biztos, hogy ezt is elnézi – állítják az általában élénk fantáziájú lap állítólagos informátorai.

„Ha ez a videó bekerül a nyomozati anyagba [a zsarolót elfogták és vádat emeltek ellene – a szerk.], az porrá zúzza David házasságát. Az egy dolog, hogy nyilvánosan elismerte, hogy szexuális viszonya volt több nővel a stábból, de teljesen más dolog látni is, amint a férjed épp a gyönyör csúcsain jár e nők egyikével” – véli a lap „közeli forrás” meghatározású informátora. „Dave nyilvánvalóan nem tudta, hol vannak a biztonsági kamerák a stúdióban” – tette hozzá.

Hogy kamerák figyelnek mindent

A Post Chronicle szerint Lettermannek nem is csak a házassága bánhatja, ha előkerül a felvétel, de „az sem kizárt, hogy az amúgy is aggódó CBS-vezetés egy ilyen felvétel után nem tart igényt tovább műsorvezetői munkásságára”.

A show egy dolgozója korábban már elmondta, a műsorvezető és neje kapcsolata jelenleg igen feszültnek mondható. Letterman 20 éve él együtt Laskóval, aki hat éve egy fiút is szült neki, a műsorvezető csak ezután, idén márciusban vette el. A nej azonban most válni akar: „„Regina számára megalázó volt ez az egész, és szakítani akar Daviddel, amiért folyamatosan csalta őt. Teljesen kész volt, hogy David egy rakás kolléganőjével folytatott szexuális viszonyt, beleértve az egykori asszisztensét, Stephanie Birkittet” - állítja a meg nem nevezett kolléga. Letterman a vallomást követően ugyancsak a The Late Show adásában, nyilvánosan kért bocsánatot Laskótól, igaz, később kiderült, nem nagyon volt más választása, a megcsalt nej ragaszkodott ehhez.