A webkettes celebek királynője szerint a normális nők három-négy hetente látogatnak el körmöshöz. Persze neki néha másfél hónap is eltelik két körömépítés között, mely természetesen számára ingyen van. Zimány Linda egyébként kaphatna grátisz melleket is, de ezt a szolgáltatást csak akkor veszi igénybe, ha életbe lép a gravitáció.

A kígyóbőr utánzat csizmájában pompázó Zimány Linda – aki kinézetével messze elmaradt példaképétől, Lady Gagától - a juj.hu stábjával tartott értekezést a nők ügyes-bajos dolgairól. Részletesen elemezte a számára egyébként ingyenes műkörömépítés fontosságát, valamint kifejtette, egyáltalán nem zárkózik el attól, hogy szükség esetén megcsináltassa melleit.

"Most már csak lakkozva van, de az is elkezdett lekopni, itt a végén. Tudod, egy nőnek kell ez. Egy normális nő olyan 3-4 hetente jár körmöshöz, de van, aki ennél kevesebb időintervallumon belül is” - fogalmazta meg a normális nő leírását Zimány Linda, aki néha csak másfél hónap után tudja rendbe rakatni a kezét - persze a webkettes celebek királynője a Twitter oldalán azóta már közhírré tette, végre jutott ideje a körmösére. Arra a kérdésre, mennyit költ a körmeire, kiderült neki ez nem kerül semmibe, mivel ezt is szponzorációból oldja meg, akár a hírességek a ruházkodást.

A műsorvezetőként, modellként, énekesnőként és divattervezőként is tevékenykedő Zimány ezek után kifejtette, már a mellére is jelentkezett szponzor, ő azonban elutasította, mivel szerinte a plasztika még nem aktuális. Ugyanakkor Zimány Linda nem zárta ki a mellfelvarrást, hiszen szerinte könnyen elképzelhető, hogy egyszer csak „életbe lép a gravitáció”.