Először mutatta meg Amy Winehouse nyilvánosan az új mellét, nem is vacakolt sokat, egyből a lényegre tért, és hagyta előbukkanni a mellbimbóját is. Az énekesnő új kebleiért az édesapja is rajong, de ön hogy van ezzel?

Amy Winehouse hétfőn este a felfedezettjével, a mindössze 13 éves Dionne Bromfielddel ment el vacsorázni, és nem hagyta ki a remek alkalmat, hogy megmutassa a világnak nemrég elkészült új melleit. Az énekesnő felfedezettje egyben a keresztlánya is, Winehouse azt mondja róla, még nála is sokkal nagyobb tehetség. Hamarosan megjelenik az albuma, amire remekül fel lehet hívni a figyelmet a kivillanó mellbimbóval.

Winehouse és Bromfield a Q zenei díjátadóra látogattak el együtt, ahonnan kiugrottak egy gyors vacsorára. Az énekesnő nemrég elkészült melléről most készültek először képek. A szabályos gömbbé duzzasztott keblekkel nagyon elégedett Amy Winehouse apja, az énekesnőt viszont eleinte zavarták a hatalmas dinnyék, amiket varázsoltak a régi mellei helyére.

Egészen elképesztő az énekesnő ezekkel a mellekkel, különösen a szerencsétlen ruhaválasztásnak köszönhetően. Winehouse a díjátadóra igyekezett csak olyan darabokat magára aggatni, amelyek egy kicsit sem passzolnak egymással. Fekete, virágos felsőjét nyilvánvalóan még a régi mellére tervezték, legalábbis ezek az újak egyáltalán nem férnek bele. A virágos felső a semmihez sem fogható rózsaszín szoknya között feszülő szakadékot az énekesnő egy széles fekete övvel próbálta áthidalni, ami valljuk be, nem igazán sikerült neki. Úgyhogy a halvány rózsaszín balettcipőért már ne is hibáztassuk, szinte lehetetlen lett volna olyan cipőt választani, ami illik ehhez a szereléshez.

Mi lett Winehouse az új mellekkel?

A Mirror beszámolója szerint Winehouse a díjátadón elég feltűnően viselkedett. Egyrészt késett legalább egy órát, részegen érkezett, majd a színpadra botorkált megzavarva a programot. Persze ezek a részletek a legtöbb beszámolóban elsikkadnak, mert a valóban lényeges az volt, hogy mindenki megcsodálhatta Amy Winehouse testi változásait.

Az átadón a legjobb szám a The Fear lett Lily Allentől, a legjobb album a West Ryder Pauper Lunatic Asylum a Kasabiantől, a legjobb klip díját Lady Gaga kapta a Just Dance-ért, a legjobb élő produkció meg az Arctic Monkeys lett.

Update: A szavazásból kihagytuk, hogy Winehouse vonzóvá is válhatott melleinek köszönhetően, így az opciót olvasónk kérésére betettük, a szavazást újraindítottuk, hiszen komoly kérdésről van itt szó.