A színésznő először engedett mélyebb bepillantást magánéletébe a brit GQ magazinnak adott interjújában. Igaz, elég homályosan, azt például az idézetek szerint elfelejtette megemlíteni, hogy kivel is merült el a szexuális fétisek világában. A sejtelmesen felvázolt hálószobatitkok mellett azt is elmondta, milyen sokat köszönhet Tom Cruise-nak, tízéves házasságuk végetéréséről azonban továbbra is hallgat.

Bár a Tágra zárt szemekben Tom Cruise és Nicole Kidman mindent megmutatott, és a Mint a villám című filmnek köszönhetően szinte a nyilvánosság előtt találtak egymásra, a színésznő igazából soha nem beszélt arról, hogy milyen is volt a házassága a kollégájával. Ez a zárkózottság azután sem változott meg, hogy férjhez ment Keith Urban country zenészhez. Vagyis más hírességek részletesen taglalt szexuális életével szemben az ő hálószobatitkaikról szinte semmit nem tudunk.

Furcsa szexuális fétisek

A 42 éves színésznő a brit GQ magazin legújebb, decemberi száma kedvéért azonban kivételt tett, és kellően homályosan elmesélte, hogy milyen tapasztalatokat gyűjtött a szex és a szerelem terén. „Megtapasztaltam a megszállottságot, a veszteséget, a gyásszal összefonódó szerelmet, furcsa szexuális fétiseket, ahogy a monogámiát, és a teljesen hétköznapi házasságot is” - idézi a Daily Mail a GQ magazinban található interjú egy részletét. Kidman azonban továbbra is úrinő, nyilatkozata részleteiből nem igazán derült ki, hogy pontosan kire és mire gondolt, amikor szóba hozta a fétiseket. A közismertebb jelöltek közt lehet tehát akár jelenlegi férje, Keith Urban countryzenész, ahogy előző férje, Tom Cruise, vagy a két házasság közti kapcsolatok: Robbie Williams, Adrian Brody és Lenny Kravitz.

Veszélyes házasság

A címlapon egy combközépig érő csizmában és egy fekete fehérneműben pózoló híresség egyúttal azt is elmondta, azzal, hogy férjhez ment Keith Urbanhez, kissé veszélyes vizekre evezett. „Dolgozni kell a házasságunkon. Ez egy nagyon különleges, kihívásokkal teli kaland. Olyan, mintha egy tengeren hánykolódnál, kitéve mindenféle veszélynek, és akár meg is fulladhatsz. Ha valakivel ily módon kötöd össze az életed, akkor jóban-rosszban ki kell tartanotok egymás mellett ” – festette le a helyzetet kellően költőien és sejtelmesen a színésznő.

Hogy pontosan mire gondolt, azt szintén nem lehet tudni, de tény, hogy a zenész pár hónappal az esküvőjük után alkoholfüggősége miatt bevonult egy elvonókúrára. Kidman ekkor tőle szokatlan módon hajlandó volt nyilatkozni magánéletéről, vagyis arról, hogy milyen érzés együtt élni a rehabot megjárt férjével, amit állítása szerint azért tett, mert segíteni szeretett volna azokon, akik hasonló cipőben járnak.

Sokat köszönhet Tom Cruise-nak

Az Oscar-díjas színésznő elismerte, hogy Tom Cruise-zal kötött házassága nagyban hozzájárult ahhoz, hogy mindenki megismerje a nevét. Hozzátette, ügynökei azt tanácsolták neki, hogy ne kösse össze az életét kollégájával. „Nagyon fiatalon lettem híres, és azért lettem ilyen ismert, mert valakinek a felesége voltam. Már Ausztráliában, tizennégy és tizenkilenc éves koromban is letettem valamit az asztalra. Ezután hozzámentem egy híres emberhez... Az ügynökeim úgy gondolták, hogy a házasság tönkreteheti a karrierem, de én azzal érveltem, hogy szerelmes vagyok. A hírnév nem igazán érdekelt, nem ezért mentem férjhez. Érdekes emberekkel akartam együtt dolgozni” – nyilatkozta a magazinnak a színésznő, aki Crusie-zal 1990-ben állt oltár elé. A pár évekig próbálkozott gyerekkel, később örökbefogadtak kettőt, majd 2001-ben, alig két hónappal a 10. házassági évfordulójuk után különváltak útjaik. Kidman ekkor elismerte, két vetélése is volt kapcsolatuk alatt.

Bár több teória is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy miért váltak el, egyikük sem akart nyilatkozni. Kidman a GQ kedvéért sem változtatott ezen a jó szokásán. „Soha nem akartam részletekbe bocsátkozni, és ez így is marad” – tette hozzá a színésznő. Ennek jegyében régi naplóit is elégette, miután 2006-ban másodszorra is férjhez ment. „Nem olvashatsz bele más naplójába. Nem szabad. A naplóim többségét elégettem, miután újra férjhez mentem. Csak rossz dolog sülhet ki belőle” – mondta az ausztrál színésznő, aki nem érti, hogy egyesek miért rajonganak annyira a blogokért és a közösségi oldalakért.

Az élet nem gyereknevelésből áll

A színésznő, aki múlt évben adott életet Keith Urbannel közös kislányának, nemrég fejezte be a Nine című film munkálatait. Állítása szerint azért vállalta el a szerepet, mert a szülés után bizony feltámadt benne az igény arra, hogy újra szerepeljen. „Az élet nemcsak abból áll, hogy megetetem a gyermekemet. Szerintem szülés után alig várja az ember, hogy újra dolgozhasson, biztos akar lenni abban, hogy az élet nem állt meg” – tette hozzá.

Az utóbbi pár hónapban egyébként több olyan hír is napvilágot látott, hogy Nicole Kidman várandós, vagy örökbe szeretne fogadni egy jobb sorsra érdemes árvát, ő azonban minden ilyen jellegű híresztelést megcáfolt. Ahogyan azt is tagadta, hogy a túlzásba vitt botoxkúra miatt indult volna hanyatlásnak a karrierje. Szerinte sajtósa felelős azért, hogy nem kap jó szerepajánlatokat, így 15 évnyi közös munka után ki is adta Catherine Olim útját.