Nadya Suleman januárban szült öt idősebb gyereke mellé nyolcasikreket magának, de úgy véli, ha talál férjet magának, jöhetne még egy. Igaz, állítása szerint már legutóbb is csak egyet akart, véletlenül lett 8 belőle.

Nadya Suleman az Octomom: Me and My 14 Kids című dokumentumfilmben a Channel 4-nek elmondta: igen, bár néha azt se tudja, hogy hívják azt a gyerekét, akivel épp kiabál, azért nem zárja ki, hogy az eddig 14 mellé még szüljön. Igaz, csak egyet tervez, de - mint állítja - a nyolcasikrek fogantatásakor is csak egyet akar, ő tehet róla legkevésbé, hogy mégis 8 petesejtet ültettek be neki.

A riporter ugyan megkérdezi, miért nem élt az ilyenkor szokásos - orvosai által is javasolt - lehetőséggel, amelynél eltávolítanak pár embriót, hogy a többieknek nagyobb esélye legyen egészségesen megszületni, Suleman azonban tiltakozik: "Hogy tehettem volna ilyesmit? Lehet, hogy ön másként döntene, de én nem tudtam dönteni, hogy melyiket ölessem meg a többiekért". A nő ugyanakkor elismeri, saját hiányérzetének kielégítésére akart ennyi gyereket, mivel maga mindig egyke volt, és hogy ez talán nem annyira normális. "Utólag már lehet, hogy hoztam éretlen döntéseket. Igen, azért akartam gyerekeket, hogy kitöltsék a szeretethiányomat. Lehet, hogy ez önzés volt, de ahogy mások a drogtól válnak függővé, úgy én a gyerekszüléstől. Amikor megszületett egy gyerekem, pár hónapig mindig jó volt, de aztán újabbat akartam" - idézi a Daily Mail.

Sulemannak a nyolcasikrek mellett már van egy 8, egy 7, egy 6 és egy négyéves fia (utóbbi súlyosan autista), valamint egy hároméves ikerpárja. Jelenleg hatfős személyzet - ebből 4 teljes állású dadus - segíti az extrém méretű család működését, és bár a nyolcasikrek születése előtt Suleman többnyire segélyekből tartotta fenn magát és gyerekeit, jelenleg - mint hangsúlyozza - nem vesz igénybe ilyesmit. Igaz, ehhez a gyerekeit kell kiárusítania: a róluk készült fotókból, és legújabb valóságshowjából szerzett bevételekből élnek, anyjuk pedig most épp könyvben írja meg életüket.

Bár Suleman a terhessége alatt elért 120 kilós súlyából már 70 kilót lefogyott, és legfőbb célja, hogy Angelina Jolie-ra hasonlítson, pasija már tíz éve nincs. Gyerekeit is egy exének spermadonori adományai segítségével foganta, de reméli, azért egyszer majdcsak lesz még valaki, aki 14 gyerekkel is felvállalja. És igen, akkor még szülne is: "Mindenképp. Hisz még egynek mindig lesz helye. De csak ha férjhezmentem".