Eva Longoriát jó barátja, George Lopez meghívta újonnan induló beszélgetős műsora első részébe. A Lopez Tonight folytatását az első rész nézettségétől teszik függővé, így nem meglepő, hogy a segítőszándékú színésznő csillogó miniben jelent meg, és az sem volt véletlen, hogy megmutatta rúdtáncosi képességeit.

A Született feleségek főszereplője barátja, George Lopez beszélgetős műsorába kapott meghívást – írja a Starpulse. A komikusnak ez volt az első adása, és ha a Lopez Tonight jól szerepel, akkor további részeket vásárol belőle a csatorna. Eva Longoria természetesen mindent megtett haverja sikeréért, csillogós miniruhában, új frizurával jelent meg a műsorban.

Ráadásul akkor sem adta fel, amikor George Lopez közölte vele, irány a rúd, és mutassa meg, hogyan is kell táncolni. Persze a színésznő előtte azért részletesen elmesélte a felvezető történetet, mely szerint Valentin napon megpróbált táncot lejteni férjének, Tony Parkernek. Az előadáshoz szükséges rudat a szexis táncolásról DVD-t is kiadó Carmen Electrától kapta, mondván, érezze jól magát a párocska. Ez utóbbi azonban nem egészen úgy sikerült, ahogy az Electra eltervezte, mivel Eva Longoria az egyik erotikusnak szánt pörgés során esett egy óriásit.

A színésznő egyébként a műsorban sem alakított valami nagyot, hiszen egyszer körbesétált, és egyszer pedig egy forgást mutatott be, melyet még Kiszel Tünde is jobban csinált, Jennifer Love Hewittről nem is beszélve. A helyzetet szerencsére Lopez mentette meg, aki arra is képes volt, hogy felhúzza magát a rúdra, és onnan igazán vonzó pózban csússzon le.