Bár a maszturbálós házipornó meglepő módon még mindig nem került fel az internetre, egy-két képkocka már látható belőle, amiken az egykori Miss Kalifornia láthatóan nagy összpontosítással igyekszik eljuttatni magát a csúcsra. A konzervatív neveltetéséről ismert Carrie Prejeanról nemrég derült ki, tényleg készített egy felvételt magáról expasijának. Igaz, azt kamuzta, hogy akkor még csak 17 éves volt, de az említett volt pasi ezt szinte azonnal cáfolta is.

Egyelőre nem tisztázott, ki juttatta el az I Don't Like You That Way bloghoz a bukott Miss Kalifornia, Carrie Prejean maszturbálós amatőrfelvételének pár kockáját, de sejteni azért lehet. A legsanszosabb elkövető Carrie Prejean volt pasija, aki néhány órával azután tűnt fel a médiacsatornákon, hogy a kirúgott Miss Kaliforna a Today Showban azt hazudta, a szexvideót bohó tinilányként, 17 évesen készítette volt fiújának, és azóta már nagyon megbánta.

Pornókiadó kezében a szexvideó

Az exek ilyenkor persze mindig rendkívül készségesek, és ez igaz volt a majdnem-Miss USA volt pasijára is. A nevét nem vállaló ex Prejean nyilatkozata után csak annyit mondott, tisztán emlékszik arra, mikor járt a koronájától megfosztott szépségkirálynővel – és az nem öt évvel ezelőtt volt. Ez alapján a magát konzervatív neveltetésűnek valló Prejean 20 is elmúlt, amikor a maszturbálós videót készítette, sőt a srác azt találta mondani, van is még neki raktáron néhány hasonló darab. A Vivid Entertainment pornókiadó már ezzel az eggyel is megelégedne, ha meglenne hozzá a volt szépségkirálynő jóváhagyása.

Egyébként rendkívül sok a kérdőjel a szexvideó november eleji felbukkanásával kapcsolatban. A TMZ ugyanis tudni vélte, hogy Carrie Prejean azért lépett vissza hirtelen a Miss USA verseny szervezőinek beperlésétől, mert azok meglebegtették, tulajdonukban van az egykori Miss Kalifornia szexvideója. A 22 éves Prejean addig egymillió dollárt akart a szervezőktől, amiért elvették tőle Miss Kalifornia-címét. Mindeközben arról mélyen hallgatott, amit a szervezők indokként felhoztak a címfosztásra: vagyis, hogy nem tett eleget királynői kötelezettségeinek, és elviselhetetlenül viselkedett a szervezőkkel.

Fizessen a melléért!

Ehhez még hozzájön, hogy a Miss USA döntője után aktfotók kerültek elő a 22 éves győztesről, ami már önmagában elég lett volna Prejean kiiktatásához, de akkor a verseny atyaúristene, Donald Trump megvédte a szentéletű Prejeant mindaddig, amíg ugye el nem kezdett tolerálhatatlanul viselkedni. Az említett per ezek alapján sem tűnhet egyszerűnek, főleg ha még hozzávesszük, hogy a verseny szervezői is perlik a 22 éves lányt. Ők nem milliókat akarnak, csak a befektetett összeget, vagyis annak a mellimplantátumnak az árát, amit ők fizettek ki Prejeannak, miután megnyerte a Miss Kalifornia-versenyt.

Az ex-Miss Kalifornia egyébként akkor lett híres/hírhedt, amikor kinyilvánította melegházasság-ellenességét a Miss USA-verseny döntőjén, amivel még Perez Hiltont, a celebbloggerből lett bloggercelebet is kihozta a sodrából. Prejean a mai napig váltig állítja, akkor azért nem kapta meg a Miss USA-címet, mert konzervatív neveltetése hatására kifejtette, nem ért egyet az azonos neműek házasságával.