A dívaságteljesítményéről közismert énekesnő újabb magaslatokat ostromol. Egy reggeli beszélgetősműsorhoz nagyobb sleppel jelent meg, mint maga a tévéstáb, köztük a legényekkel, akiknek az a dolga, hogy elkapják, ha netán elesik. A saját, hozott vécépapír ezek után már nem is meglepő tőle.

Miután Mariah Carey 20 fehér kiscicát, 100 fehér galambot, 80 biztonsági őrt, pillangó formájúra vágott konfettit, vörös helyett pink szőnyeget, valamint egy Rolls Royce-t követelt egy londoni bevásárlóközpont karácsonyi fényeinek felkapcsolásához, egy reggeli show-ba is ellátogatott. A világ még fel sem ocsúdhatott bevásárlóközpontos élményből, Carey újabb  emlékezetes teljesítményt nyújtott a kulisszák mögött, amiről a műsor szerkesztői persze boldogan számoltak be.

Ciciasszisztens után már nincs min meglepődni

A művésznő ugyanis nagyobb sleppel érkezett a GMTV reggeli műsorába, mint a stúdió teljes tévéstábja, különféle asszisztenseinek eszelős feladataiból pedig bármikor össze lehetne hozni egy Monty Python-szkeccset.

Carey két embert csak azért hozott, mert ők segítenek neki leülni a kanapéra úgy, hogy össze ne gyűrődjön a ruhája. Egy asszisztensnek folyamatosan előtte kell haladnia – persze az énekesnővel szemben –, azaz hátrafelé lépdelve, hogy ha azonnal elkaphassa, ha esetleg elesne. Persze olyan asszisztense is akadt, aki arra ügyelt, hogy Carey-t csakis az általa legjobbnak vélt szögből vehessék a kamerák, és munkát kapott egy a ruhafelelős, mondhatni, gyorsszervizes kolléga is. Az is kiderült, hogy a fejedelmi méretű hátsót nem illetheti akármilyen vécépapír, ezért Carey hozott magának sajátot – számolt be róla szemtanúként a GMTV műsorvezetője, Kate Garraway a new!-nak, így elképzelhető, hogy nem is teljesen légből kapott félinformációkkal látta el a világot. Itt a végeredmény, amiben fene se gondolná, hogy ennyi bazisok munka van:

Carey díva-manírjai már nem először kápráztatják el a földi halandókat, megörökítették azt az esetet is, amikor kilencfős asszisztensi sleppel érkezett egy eseményre, akik közt volt, akinek egyetlen feladata az volt, hogy megóvja Carey melleit a ruha dekoltázsán kibuggyanástól. Persze egy ilyen feladatkört ki kell érdemelni, ennél alantasabb munkák is akadnak egy valódi díva körül: van, akinek csak a hajával vagy a sminkjével kell foglalkoznia, de kétségkívül az érezheti a leghülyébben magát, akinek az a dolga, hogy folyamatosan előtte haladva azt kiabálja: “Félre, itt jön Mariah!”