Koncertszervező cégeken kívül modellügynökségek is tettek már ajánlatot a Csillag születik versenyzőjének. Varga Viktor még rá is tett egy lapáttal az állítólagos karakakteres arcára, hiszen egy meztelen fotóval rukkolt elő az egyik közösségi oldalon. Vagyis, ahogyan ő mondta: egy kutyagatyással. Az énekes bevallottan exhibicionista, ha lehetősége van rá, akkor pucérkodik, de azt még nem tudja, lesz-e valami a modellkarrierből.

Bár Varga Viktor hetekkel ezelőtt mikrofonnal a kezében debütált az RTL Klub Csillag születik tehetségkutatóján, nemcsak a koncertszervező cégek kapkodnak utána. A huszonkét éves békéscsabai ifjú már több modellügynökségtől is ajánlatot kapott, amit ő annak tud be, hogy karakteres arca van, ám hogy még nagyobb feltűnést keltsen mind a könnyűzenei, mind a divatszakmában, a múlt szombaton kiesett versenyző egy pucér képpel bombázta meg a rajongókat az egyik közösségi oldalon. Vagyis, valami olyasmivel:

„Az nem meztelen kép” – korrigált minket Varga. „Kutyagatya van rajtam. Nem nagyon szeretek ruhában lenni, amikor itthon vagyok, az az első, hogy levetkőzöm, akarom, hogy a bőröm lélegezzen, az jól esik. A fotó egyébként Békéscsabán készült, épp fürdőztünk, és nem volt nálam fürdőgatya, mert hirtelen jött ötlet volt az úszás”. Mint mondta, hozzászokott a pucérkodáshoz, és élvezi, hiszen az ember eleve meztelenül jött a világra. Ezzel a családja is egyetért, voltak már együtt nudista strandon. „Kicsit exhibicionista is vagyok, és ehhez a műfajhoz, az előadóművészethez kell is, hogy az legyen az ember, különben nincs értelme az egésznek. Magamat kell adni, teljes mértékben. Szeretni kell magamat, elfogadni, és felkínálni.”

A fiatal énekes még nem tudja, mit fog kezdeni a felkínált lehetőséggel. Eddig is modellkedett, csak nehezebben, hiszen nem Budapesten él, így folyamatosan utaznia kellett a castingok miatt. „Amióta pedig itt vagyok, nem volt rá időm. Most jött egy nagy lehetőség, de nem tudom, ki fogom-e használni, mivel az éneklésre szeretnék koncentrálni minden erőmmel. Új számokat szeretnék csinálni, a lemezem is alakulóban van.”

Varga elmesélte, hogy régebben mániás depresszióval küzdött, de megtanulta kezelni. A kiszavazásakor viszont egy kicsit megint összetört, mert azt gondolta - és a környezetében is mindenki azt hitte - hogy tovább fog jutni. „Végül nem így lett, és megrázott a dolog” - magyarázta. „Aztán, egyből lementünk bulizni, ahová mindenki azért jött, hogy Varga Viktort hallgassák, és full tele volt az egész. Hatalmas koncertet nyomtunk egyből a műsor után, és az erőt adott. Most már egyre jobban vagyok. Akkor török össze, amikor nem tudom, hogy hova tartok az életben, vagy, hogy nem szeretnek eléggé. Amit a műsorban is említettek, az volt a bajom mindig: hogy nem tartom magam érdekesnek.”

A fiú attól viszont nem tart, hogy a hirtelen jött népszerűséget nem fogja tudni kezelni. Sőt, helyesbített, a népszerűség neki nem jött hirtelen, hiszen erre készült egész életében. „Csak eddig kicsiben. Most nagyban csinálom ugyanazt, mint régen. Amikor békéscsabai voltam, volt három rockzenekarom, ott ugyanez volt, csak középiskolákban léptünk fel, a csajok pedig megőrültek értünk. Most is ez zajlik, csak nem városi, hanem országos szinten. Azt látom, hogy nagyon szeretnek. A kommenteket is visszaolvasom, és nagyon ritka az, aki lebecsmérel. Jó fejek, segíteni próbálnak. Azóta is több száz üzenetem, levelem érkezik, nem győzöm olvasni. Mivel pedig az élet úgy hozta, hogy ismét egyedülálló vagyok, meglehet, a rajongók, vagyis a kis szerelmeim közül fog majd kikerülni a következő barátnőm." Hozzátette, ideje erre is alig, hiszen a fellépések és a próbák mellett most kiállítást is szervez, ahol saját készítésű fotóit és festményeit mutatják be. Legutóbb Ördög Nórát festette meg, most pedig Szirtes Tamást szeretné.