A golfbajnok barátnőinek száma nagyjából naponta nő, a kedd egy pornószínésznőt tartogatott, ami végre némi változatosságot hozott a pincérnő-sormintába. Neje eközben már költözik a családi otthonból, miközben a sajtó újabb részletekkel szolgál férje másokkal folytatott nemi életéről. Például arról, hogy Woods hogyan szexelt fűvel-fával védekezés nélkül.

Holly Sampson 36 éves pornószínésznő Tiger Woods golfbajnok legújabb előkerült szeretője – számolt be róla a Daily Mail. Az elmúlt két hétben szinte minden napra jutott egy újabb nő, a pornós már a tizedik abban a hosszú sorban, melynek egyelőre nem látni a végét. Az exszeretők leleplezése a manhattani VIP-hostess Rachel Uchitellel kezdődött egy hete, és rajta kívül főleg pincérnők szerepeltek a listán. Woods neje a golfütős rendszabályozás után állítólag párkapcsolati tanácsadással és házassági szerződése újraíratásával dolgozza fel megcsalásának traumáját, de a legfrissebb hírek szerint ez sem elég segítség, jelenleg épp nem is él az orlandói családi otthonban.

Emmanuelle-filmektől a kikötözős szexig

A legfrissebb találat, a Nicollette Foster, Andrea Michaels és Zoé néven is dolgozó Sampson több mint 64 pornófilmben játszott már, köztük nem egyben a BDSM-fétispornó egyik kedvelt műfaja, a kötözősszex alanyaként. A Descent Into Bondage, Tight Ropes vagy a Diary of a Horny Housewife mellett ugyanakkor a szoftpornós Emmanuelle 2000, vagy a Lady Chatterley történtei című tévésorozatokban is feltűnt (az alábbi linken egy kis ízelítő Sampson BDSM-munkásságából, vigyázat, korhatáros tartalom!)

A nő már májusban említette egy rádióbeszélgetésben a Woodshoz fűződő viszonyát, de akkor senki nem vette komolyan. Foster azt mondta, még Woods házassága előtt volt viszonyuk, de további részletekkel egyelőre nem szolgált.

Röptében bárkit, védekezés nélkül

Ezért nem lehet tudni azt sem, hogy Woods szereti-e a valóságban is a szadomazo szexjátékokat, de a többiek szerint bár nagyon jó az ágyban, gyengédnek nem mondható. Az orlandói pincérnő, Mindy Lawton szerint Woods előszeretettel fenekelte őt el, és miközben hátulról csinálták, szerette húzni a haját. Woodsnak egyébként óriási mázlija van, hogy – eddig legalábbis – nem jelentkezett egy nő sem azzal, hogy gyereke is van tőle: mint Jaimee Grubbs mondta: „sose használt óvszert, és azt se kérdezte meg, szedek-e tablettát. Fel sem merült ilyesmi”. Lawton nővére se volt boldog, mikor kiderült, hogy kishúga védekezés nélkül szexel a bajnokkal: „nagyon aggódtunk, hogy miket szedhet össze így, főleg, hogy sejtettük, hogy több nője is van. De Mindy nem hitte el, szerelmes volt”.

Újabb versenyzők a héten

A héten további szeretők kerültek elő: a RadarOnline.com egy fehérneműmodellt, a New York Daily News egy 31 éves elvált anyát talált, akinek hétéves fia a golfbajnokot tekinti példaképének. A nő nem kívánta kommentálni a lapok értesüléseit, „egyelőre”. Woods nem csak bombázókat fektetett meg, két évig volt viszonya az otthonuk közelében lévő gyorsétterem egyik nem túl dekoratív pincérnőjével, Mindy Lawtonnal is. A lány saját bevallása szerint azt hitte, ő az egyetlen a golfbajnok számára (mármint szeretői minőségében, hisz Woods gyakran nejével együtt járt reggelizni a helyre, és míg az asszony az újságot olvasta a reggeli felett, addig férje a pincérnővel szemezett). Ez a viszony 2007-ben úgy ért véget, hogy Lawton a mai napig nem is kapott rá magyarázatot. Mint azonban a Daily Mail kiderítette, Woods azért ejtette viharsebességgel a lányt, mert kiderült, hogy a National Enquirer újságírói meglátták, amint hazavitte. Akkor a golfbajnok sajtóapparátusának sikerül elsikálnia az ügyet: a sztori ejtéséért cserébe az egyébként soha nem nyilatkozó Woods interjút adott a lapcsoport másik lapjának, a Men’s Fitnessnek.

Az exszeretők egyike jóvoltából azonban Woods most a Playgirlbe is bekerülhet: a US Magazine értesülései szerint egy egyelőre ismeretlen nő mobiltelefonos aktfotókat kínált fel nekik a golfbajnokról. Daniel Nardico, a lap marketing igazgatója megerősítette a hírt, hozzátéve, jelenleg épp vizsgálják, valódiak-e a fotók, hisz "bárkinek a nemiszervéről készíthetünk felvételt, de mit ér, ha nem azonosítható róla?". A férfi azt is elmondta, a képeket áruló ex nem a már ismert tíz nő egyike, hanem egy újabb, aki "még ezután fog a nyilvánosság elé lépni".

Tiger Woods női már tízen vannak

…persze, csak ha a megcsalt nej nem számoljuk bele a halmazba.

1. Rachel Uchitel, egy manhattani klub VIP-hostesse, az ő nevéhez köthető a botrány kirobbanása. Nem Woods lenne az első celebpasi-skalpja, David Boreanazt, Stephen Dorffot és Ryan Seacrestet is kipróbálta már;

2. Jaimee Grubbs pincérnő és valóságshow-szereplő, aki 31 hónapos viszonyt állít;

3. Kalika Moquin, 27 éves üzletvezető egy vegasi klubban, csak rövidebb viszonya volt a golfbajnokkal, de egyelőre nem hajlandó nyilatkozni a témában;

4. Jamie Jungers, 26 éves pincérnő és fehérneműmodell; Woods őt szintén Vegasban szedte fel;

5. Cori Rist, 31 éves fürdőruha-modell, akit Woods Uchitelhez hasonlóan több versenyére is maga után utaztatott. A nő 7 éves fiának Woods volt a példaképe, bár vélhetően inkább a sportteljesítménye miatt.

6. Mindy Lawton, 33 éves orlandói palacsinta-gyorséttermi pincérnő, akit Woods 2007-ben ejtett;

7. Egy egyelőre meg nem nevezett „szexi angol tévés műsorvezető”;

8. Egy egyelőre meg nem nevezett „idősebb, nimfomán asszony”.

9. Egy orlandói bár pincérnője, aki azt állítja, húszéves korában volt Woods szeretője, de mivel sem a nevét, sem az életkorát nem engedi nyilvánosságra hozni, ez egyelőre nem sokat mond;

10. Holly Sampson, avagy Nicollette Foster, avagy Andrea Michaels avagy Zoé: pornószínésznő, aki szoftpornóban és BDSM-ben egyaránt otthon van.

A megcsalt feleség, Elin Nordegren eközben állítólag elköltözött a családi otthonból – legalábbis a szomszédok azt állítják a RadarOnline.com-nak, hogy az asszony jelenleg egy, az utcában pár számmal feljebb, szintén Woods tulajdonában lévő házban lakik. Woods sajtóapparátusa állítólag a golfbajnok maradék imidzsét védve igyekezett volna titokban tartani a dolgot, abban reménykedve, hogy az asszony visszatér. Nordegrennek azonban úgy tűnik, más tervei vannak: az Associated Content szerint gyorsan vett magának egy kis szigetet szülőhazájában, Svédországban, ami csak egy stockholmi kompjárattal közelíthető meg.

Kórházba szállított anyós

A TMZ legfrissebb hírei szerint egyébként pár órája mentőket kellett hívni Woods házához (bár az nem tisztázott, melyikhez), ahonnan egy középkorú, szőke nőt szállítottak kórházba. A beteg kiléte egyelőre nem tisztázott, de a sajtóinformációk szerint Nordegren édesanyja a napokban érkezett meg az Államokba, hogy lánya mellett legyen. A floridai televízió információi szerint Elin Nordegrent látták is, amint távozott a kórházból, nem sokkal azután, hogy a mentő megérkezett a beteggel.

Woods be volt állva, mint atom

A kórház egyébként ugyanaz a Health Care Hospital, mint ahová Woodsot szállították november 27-i balesete után. A sportoló szervezetében egyébként túladagolásnyi adagot mutattak ki kétfajta gyógyszerből, Ambienből és Vicodinból, úgyhogy elképzelhető, hogy valóban nem kellett, hogy neje golfütővel verje a kocsiját a balesetig, ezek nélkül is simán elcsapta volna a tűzcsapot meg a fát, lévén alig volt magánál. A  balesethez kiérkező mentősök szerint Woodsot eszméletlenül szedték össze, még horkolt is, és láthatóan valamilyen szer - de egyértelműen nem alkohol - befolyása alatt állt.