Nem kell külföldi hírességnek lenni ahhoz, hogy felkerüljenek az internetre az otthon készített szexfotók. Voksán Virágot még januárban zsarolták meg azzal, ha nem fizet egymillió forintot, nyilvánosságra hozzák azokat a házi szexképeket, amin volt pasijával szerepel. A playmate nem fizetett, viszont állítja, feljelentést tett a rendőrségen, ami után az őt zsaroló ismeretlen férfi nem jelentkezett többé. A fotók azután kerültek az illetéktelen férfi kezébe, hogy kilopták a telefont Voksán expasijának lezáratlan kocsijából. A playmate a képek megjelenése után ismét feljelentést tesz a rendőrségen, az egyik bulvárlapot pedig beperli, amiért leközölték a fotóit, holott neki nem ez a foglalkozása.

„Nem tudtam róla, hogy bármit is terveznek a fotóimmal, a férfi eltűnt az év elején, azóta nem jelentkezett. Januárban feljelentést tettem ismeretlen tettes ellen, de a rendőrség azóta sem értesített a nyomozásról. Ennek most természetesen utána fogok járni, a képeket közlő lap ellen pedig pert indítok” – mondta a Velvetnek Voksán Virág, akit amatőr fotóinak nyilvánosságra kerülésével ébresztettek. A playmate-ből lett DJ arról is beszámolt, hogy a korábbi hírekkel ellentétben szó sincs házi szexvideóról, a volt párjával folytatott szeretkezésről csak mobiltelefonnal fotózott képek készültek.

Hat fotót töltöttek fel, de már törölték is

A hat darab – azóta eltávolított – képet egy DJVirag nevű, csütörtökön regisztrált felhasználó töltötte fel egy ismert szexoldal amatőr párokról szóló rovatába. A képeken Voksán Virág orális szex közben, illetve expárja nemi szervét kezében tartva látható, volt pasija nem látszik a fotókon. Voksán Virágot még januárban zsarolta meg egy ismeretlen férfi telefonon, aki egymillió forintot kért a playmate-től azért, hogy ne hozza nyilvánosságra Voksán volt barátjának ellopott telefonján található házi szexfotókat. A playmate úgy döntött, nem fizeti ki az egymillió forintot, helyette feljelentést tett a rendőrségen. A férfi azóta nem jelentkezett.

Az év eleji hírek között egy olyan verzió is szerepelt, hogy bár Voksán nem élt a fizetési lehetőséggel, az Erotika Parádét szervező Tom Média kicsengette az összeget a nem létező videóért. „Szerintem azoknak a híreknek nem volt valóságtartalmuk. A hírek szerint ugyanis az Erotika Parádén akarták bemutatni a videót, de ez nem történt meg, és tegyük hozzá, nem is lett volna mit, mert csak képek készültek” – jegyezte meg Voksán. A Velvet Tomor Andrást, a Tom Média tulajdonosát is megkereste, de a feltett kérdésre, miszerint valóban megvásárolták-e a felvételt, nem kaptunk választ.

Neki nem ez a foglalkozása

Az ismert szexoldal főszerkesztője, a külföldön tartózkodó Kovács Kovi István annyit mondott a Velvetnek, hogy Voksán délelőtt 10 óráig nem kereste őt a feltöltött képek miatt, amikről ő egyébként nem is tudott. A playmate mindenesetre azóta már intézkedett, mert az említett honlapról eltávolították a képeket. Voksán Virág azt tervezi, kinyomozza, ki tette közzé a fotóit, feljelentést tesz a rendőrségen, egyúttal pedig pert indít a képeket leközlő Bors ellen.

„Szerintem undorító, hogy lehoztak olyan képeket, amik saját használatra készültek, nem ez a foglalkozásom. Továbbá szeretném jelezni, hogy bármennyire tisztességes az ember, csapdába eshet, úgyhogy mindenki figyeljen arra, mit ment le a telefonjába. Az pedig, hogy valaki ismert, csak növeli az esélyét annak, hogy az ilyen fotók előkerüljenek. A lap súlyos imidzsrombolást követett el, és félrevezető információkat közöltek, úgy állították be, hogy ezek pornóképek” – mondta a playmate-ből lett DJ.