Daróczi Dáviddal, a Gyurcsány-kormány volt szóvivőjével látta a Velvet feljelentője Liptai Claudiát az Alterego nevű melegbárban szombaton - erősítette meg több forrás. Liptai Claudia új pasiját korábban Vámosi Viktóriával, a Viasat3 nem túl sikeres Topmodell leszek című műsorának háziasszonyával hozták hírbe, cáfolat akkor sem volt, ahogy most sincs. Daróczi Dávid eredetileg újságíró, annak idején a Népszavánál kezdett, de ismertté a Gyurcsány-kormány szóvivőjeként vált.

Daróczi Dáviddal, a Gyurcsány-kormány egykori szóvivőjével csókolozott Liptai Claudia az Alterego nevezetű melegbárban szombat este - értesült a Velvet több, a helyen mulató forrástól. A pár, mint arról feljelentőnk beszámolt, egy nagyobb társasággal jelent meg a bárban, ahol táncoltak, csókoloztak, majd tovább vonultak.

A szemtanúk szerint Liptai és Daróczi igen boldogan, felszabadultan töltötte az estét, kapcsolatuk jóval többnek volt mondható, mint hétköznapi barátság, vagy tánc egy ismerőssel. Az új kapcsolat tényét Magyar Rita, a Tv2 és Liptai Claudia szóvivője is megerősítette, bár a  hódító személyét nem volt hajlandó megnevezni. A párt nem mellesleg hétfőn délután is együtt látta a Velvet egyik kommentelője a belvárosban, egy Arany János utcai étteremben.

Daróczi Dávid a Gyurcsány-kormány szóvivőjeként vált ismertté, akkoriban Vámosi Viktória magyar modell pasijaként hozták hírbe a Velvet feljelentői, ám a pár akkor mindent tagadott, szerintük csak barátság volt köztük. Ennek ellentmond, hogy ahhoz képest túl sokszor látták őket együtt. Daróczi Gyurcsány távozásával egyidőben mondott le kormányszóvivői posztjáról, 2009. májusa óta a Provident kommunikációját végző külsős cégnél dolgozik.

Vámosi Viktória a Viasat3 nem túl sikeres modellkereső versenyének volt a háziasszonya, annyiban hasonlít Liptai Claudiára, hogy az ő haja is vörös.

Liptai Claudia éppen válófélben van, bár nem egyértelmű, kimondták-e már a válást, vagy ez még éppen zajlik.