A Szex és New York 44 éves főszereplője utolsó ruházati balesete után nem sokkal ismét rossz viseletet választott. Sarah Jessica Parkert New York utcáin sétálva támadta meg a szél, aminek az lett a következménye, hogy a választott lenge ruha rátapadt a testére. Így derült ki az is, hogy a színésznő elfelejtett melltartót venni.

A háromgyerekes anyává lett színésznő egy New York-i étterembe sietett szerdán, amikor egy nem hagyományos értemben vett ruházati balesettel tette szebbé az arra sétálók napját. Bár a 44 éves színésznő arról ismert, hogy nagy gonddal válogatja ki outfitjeit, ezúttal ő is mellényúlt, mert nem számolt az időjárással. A ruházati balesetek tömegének újabb tagját a szél működésének köszönhetjük, na meg annak, hogy Sarah Jessica Parker lenge ruhát választott, ami egy erősebb fuvallat hatására rátapadt a Szex és New York színésznőjének testére, és kirajzolta mellét és szeméremdombját.

Két héten belül másodjára választott rossz ruhát

Persze Parker idővel észrevette, hogy túl sokat kattintanak az arra ténfergő lesifotósok, úgyhogy összehúzta a kabátját – írja a Daily Mail. Azt ugyan nem tudjuk, hogy a háromgyerekes, vetkőzéseket hanyagoló színésznő hogyan élte meg a véletlen balesetet, de az tény, hogy két héten belül ez már a második ruházati szerencsétlensége.

December közepéhez közeledve Parker és Hugh Grant a Hová lettek Morganék? című közös film premierjére érkezett Londonba, ahol az ötvenhezközeledő Grant megfogdosta a színésznőt, amit Parker saját maga tapperolásával folytatott, hogy ellenőrizze, nem csúszott-e még fel a fenekéről az alkalomra választott ruhája. Az amúgy is kínos estén Parker mellvillantással emelte az esemény fényét.