A színész ellen távoltartási végzést hoztak, miután a nejét Brooke Muellert állítólag megvert. A rendőrség szerint valamilyen fegyver is közrejátszott a vitában, mely az ittas pár között alakult ki szombat reggel. Mueller állítólag már ott akarta hagyni Charlie Sheent, aki ellen most benyújtja a válókeresetet. A nő, aki két fiút szült a színésznek, azt mesélte barátainak, férje ügyvédjei pénzzel akarták megvenni hallgatását.

Távoltartási végzést léptetett érvénybe Charlie Sheen ellen az a bíró, aki szabadlábra helyezte, miután letartóztatták, amiért megverte nejét, Brooke Muellert, írja a Radaronline. A végzés a családon belüli erőszak esetén Colorádo államban kötelező, vagyis nem a feleség kérte azt a hatóságoktól. A bíró, James Boyd elmondta, a színész nem léphet kapcsolatba feleségével – csupán ügyvédjeiken keresztül –, egészen addig, amíg az ügyet le nem zárják.

Mueller tökéletesen elégedett a távoltartási végzéssel, és állítólag Aspenbe is azért ment, hogy távol kerüljön a férjétől. Az eset után pedig azt mondta barátainak, mindenképpen beadja a válókeresetet. Ugyanakkor Mueller – aki a házassági szerződésük miatt váláskor valószínűleg nem kap kiemelkedően magas összeget – azt is elkotyogta, Sheen emberei már megkeresték, és arra akarták rávenni némi pénzért cserében, hogy vonja vissza vádjait.

A pár egyik neve elhallgatását kérő ismerőse szerint, Mueller azt mondta a rendőrségnek, Sheen megütötte és megfenyegette őt. A járőrök pedig a nőnek hittek, és ezért helyi idő szerint szombat reggel őrizetbe vették a hírességet. Az eset után megvizsgálták a pár mindkét tagjának véralkoholszintjét. A TMZ értesülései szerint az eredmények korántsem voltak a várakozásoknak megfelelőek.

Míg Sheennek 0,4 ezrelék, addig nejének 1,3 ezrelék lett az eredménye, vagyis a színész alig ivott valamit, míg a neje ittas volt – a rendőrségi hívás pedig szombat reggel fél kilenckor történt . Az Entertainment Tonight értesülései szerint Sheen azonban hiába ivott keveset, ugyanis a karácsonyi vitában a rendőrség közlése szerint valamiféle fegyver is szerepet játszott, azt azonban nem mondták el, pontosan mit is értenek ezalatt.

A 44 éves színészt szombaton tartóztatták le Aspenben, miután a neje kihívta a rendőrséget. Charlie Sheen ellen két bűntett és egy szabálysértés miatt emeltek vádat, melyek a családon belüli erőszakhoz köthetőek. A színészt 8500 dollár ellenében szabadlábra helyezték, és február 8-án kell a bíróság elé állnia. A színész az eset után visszatért Los Angelesbe, míg a felesége a hírességek legkedveltebb üdülőhelyén, Aspenben maradt.

Charlie Sheen és Brooke Mueller 2008 májusában házasodott össze, és a színész szerint 10 évvel fiatalabb felesége mellett élte át először, milyen is házasnak lenni. A párnak idén márciusban ikrei születtek. Bob és Max megszületése után Sheen pedig mindenhol azt nyilatkozta, az ikrei sokkal jobb emberré tették.