Na nehogy már csak a férfiaknak legyen jó! Ön kit vinne szívesebben az ágyába? Benedek Tibort, Bochkor Gábort, esetleg már megint Csányi Sándort? Ezeket a pasikat egy dolog köti össze, márpedig az, hogy mind harmincon túli apukák, azaz érettebb férfiak, mint nőknél a MILF-ek. Ne habozzon, válasszon, ki a legjobb magyar FILF!

Batiz András

A négy éve házas egykori kormányszóvivő manapság a rivaldafénytől visszavonultan éldegél feleségével és három éves kisfiukkal, Ivánnal. A Fókusz című RTL Klubos műsor alapítótagja mostanában inkább üzletemberként tevékenykedik, műsorokat producál, ahelyett, hogy a kamera elé lépne. Ennek ellenére talán még önök is emlékeznek kisfiús tekintetére, ami régebben bizonyára megdobogtatta a női szíveket, Marsi Anikóét legalábbis biztosan. Nevezhető-e FILF-nek Batiz? És ha igen, mennyire? Ne habozzon, szavazzon!

 

batiz 10

 

Benedek Tibor

Az augusztusban háromszoros apukává érett vízilabdázót szintén nem szokták olvasóink kifúrni az ágyukból, éppen ellenkezőleg. Aki az ő kegyeire hajt, annak azonban nincsen könnyű dolga, hiszen ha valaki, akkor Benedek tényleg egy igazi MILF-el él, már ha Epres Pannit lehet egyáltalán annak nevezni. Az Olaszországban játszó sportolónak előző kapcsolatából van már egy lánya, de Epres elsőre fiút szült neki. Ha valakit, hát Benedeket nem igazán lehet celebnek nevezni, kerüli a médiát és azzal foglalkozik, amihez igazán ért, azaz a vízilabdával. Valószínűleg ez teszi őt igazán ellenállhatatlanul szexivé.

 

benedek tibor

Bochkor Gábor

Most, hogy az egykori Bumerángos nem kerül az utcára, hanem továbbra is országszerte ébresztget bársonyosnak mondott hangján, reméljük mindenki megnyugodott, aki a megélhetését féltette. Várkonyi Andrea férje sokáig olyan komoly amorozó hírében állt, hogy szinte valószínűtlennek tűnt, hogy egyszer is bekötik a fejét, ám aztán jött a TV2 híradósa, meg a baba, és azóta nem olvasni botrányairól. Kivéve persze, ha (ideiglenesen) megszűnik a munkája. Na, de most nem erre kell szavazni, hanem arra, hogy mennyire szeretne mellette ébredni, ha csak egyszer is az életben.

 

25-bochkor
De a kezeit is szereti használni

 

Csányi Sándor

Az ország egyik ügyeletes szépfiújának már van gyermeke, Pokorni Lia színésznőtől. Csányi saját bevallása szerint nem nagyon neveli a gyermekét, de ezalatt természetesen nem azt érti, hogy nem foglalkozik vele, csak azt, hogy nem fegyelmezi, hanem inkább szereti. A Kontroll óta egyenesen felfelé ívelő pályát mutató színész a hírek szerint éppen szingli, mivel még tavasszal, több év után szakított az egykori BK-s Tildával, Erdélyi Tímeával. Aztán ugyan látták smárolni Juga Veronikával, de a kapcsolatról azóta sincs bővebb hír. Mivel mindig minden szexi pasis szavazást megnyer, feltételezzük, hogy most is az élen fog végezni, persze csak akkor, ha ön továbbra se rúgná ki az ágyából.

 

hsz 01

 

Csiszár Jenő

Egy újabb volt rádiós, aki azért beülhetett kamera elé is. Csiszár Jenő, ha akarja, ha nem, most már örökké focistafeleség marad, pedig ikreinek anyja nem is futballozik. A rádiós néhány év kihagyás után ült vissza újra a mikrofon mögé, most éppen a Class fm-en vezet műsort és osztogat tanácsokat, hiszen egy újonnan induló csatornáról van szó. Bár tanácsaira pontosan nem tudni miért van szükség, hiszen szinte az egész Danubius rádiót átemelték, azok pedig már rutinos rókának számítanak. Csiszár a rádió mellett azért tévézett is valamit, például vezette egy rövid ideig a Mokkát és az Activity-t, de aztán utóbbiról ősi ellensége, Árpa Attila azt állította, hogy azért szűnt meg, mert bukás volt, de ez nem igaz. A rágalomért cserébe, mi most bosszúból fel se raktuk a szexi apuka listára az egyszeri színészt, mondjuk celebként amúgy se túl aktív. Viszont Csiszár itt van, visszatért, ráadásul még főzős műsort is készített. Bebújna-e az ágyába, vagy inkább a konyhaasztalon szeretné?

 

21-oaszmelo

 

Czutor Zoltán

Celebként annyira Czutor Zoltán se aktív, viszont ő legalább zenész, olyan, aki sokat koncertezik, tehát evidens, hogy telis-tele van női rajongókkal. Ő különben egy igazi pasi, nemcsak jóképű, de törődik is a hallgatóival, legalább is erre enged következtetni, hogy amikor egy lány megsérült a koncertjén, megkísérelte megkeresni. Czutor már nem kezdő apuka, viszont arról nem tudunk, hogy jelenleg van-e valaki az életében, úgyhogy nem csupán jó FILF, de még az is lehet, hogy szingli FILF, bár azt nem tudni, hogy ebben a kategóriában mi számít menőnek. Mindenesetre, ha ön kipróbálná, most egészen tizesig reménykedhet benne, hogy megnyeri. A szavazást persze.

 

Németh Kristóf

Németh Kristóf is csak azért lehet a listán, mert még mindig ő Géza. A Géza, hogy egészen pontosak legyünk. És bár gyermeke születése előtt ő volt a hivatalalos Hajdú Péter, ahogy világra jött a kis Németh, visszavett a tempóból, ezúton is szeretnénk neki megköszönni. Szóval ma már nem folyik a csapból is ő, bár azért a hülyehírek közé még néha befér, amikor olyanokat hallhatunk róla, hogy a gyerekének az első szava a prosztata volt, hogy Lóci limuzinnal ment a saját szülinapjára vagy, hogy a családra rázuhant a vakolat. De a nagy kérdés sokkal inkább az, vajon még most is megmozgatja-e női szívek fantáziáját a Barátok Közt állandósult lúzer szépfiúja vagy családapaként már nem tűnik olyan vonzónak ágyba bújni vele?

01-herczeg09

 

 

Papp Gergő

A Pimasz úrként nagyobb karriert befutott TV2-s és Viasat3-as egy időre eltűnt a képernyőről, de mostanában úgy néz ki, vissza fog szivárogni, igaz még nem lehet tudni, hogy mivel. A kisgyermekes apuka könyvet is kiadott így a karácsonyi hónapban, mivel Párizsban járt egyetemre és úgy érezte, ott felgyülemlett érzéseit, tapasztalatait muszáj megosztania a külvilággal. Tavaly decemberben dobbantott a TV2-től a Viasathoz, hogy megvalósítsa igazi álmait, de úgy tűnik ez mégsem jött össze, mert most úgy néz ki, hogy visszatér és nem közvetít többé pókert. Ennek sokan talán örülnek is, most mindenesetre arról kell dönteni, hogy megfektetnék-e a riportert, aki tilosban parkoláson kapta Győzikét.

 

05-pappgergo

 

Rogán Antal

Politikus is kellett a szexi apukák közé, hát nem volt könnyű, de betettük Rogánt, akinek már két nőtől két gyereke is van, úgyhogy tényleg tudhat valamit. A kisebbik idén februárban született amúgy és hathetes koráig állítólag a família se láthatta. Azért is esett rá a választásunk, mivel ő bevallottan hisz a bulvárban, mivel úgy tartja, a nép igenis kíváncsi a politikusok magánéletére is. Rossz ember nem lehet, hiszen szereti a kutyákat, ezzel biztosan rengeteg női szívet képes meghódítani. A külföldi politikusok közül Sarkozy celebstílusát bírja leginkább, lehet bírná Carla Brunit is. De vajon hogy lenne ez fordítva?

 

09

Sebestyén Balázs

A váratlanul rádiós fenegyerekké lett Sebestyén Balázst annyira siratta a bulvár, amiért körülbelül fél hónapra elveszítette állását, hogy szinte még azt is bele akarták magyarázni, hogy nem tud örülni gyermeke születésének, mert annyira kivan szegény a Danubius megszűnése miatt. Na, nem sokáig tartott a cirkusz, mert hogy aztán minden ment tovább, Sebestyén már Morning Show-zik, na nem külföldön, csak ilyen ciki nevet sikerült adni a műsoruknak. Mindenesetre szegény Sebestyénéknek nincs könnyű dolguk, fogalmuk sincs például, hogy mikor ünnepeljék a Benett névre keresztelt gyermek névnapját. Ettől még továbbra is ott ugrál a Széfben, és hajnalonta is vicceskedik régi haverjaival, mondjuk ettől függetlenül érthetetlen, hogyan lettek ők egy lapon emlegetve Bochkorékkal. Talán csak mert megszűntek? Ennek ellenére vajon ön élne-e az ágybaviteli lehetőséggel, ha úgy adódna?

 

02-balazs

 

Stohl András

Stohl András aztán igazi amorozó, ez már többször kiderült, voltak neki kisebb-nagyobb szerelmei, kapcsolatai és balhéi is, nem olyan régen pedig megszületett a harmadik lánya, mondjuk pechje van, csak lányokat szülnek neki a női. Mindenesetre annak ellenére kitörölhetetlen RTL Klubos jelenség ő, hogy pletykáltak olyanokat is, hogy átigazol a TV2-höz, de ezt nem tette meg, valószínűleg nem véletlenül. Egyelőre minden kétséget kizáróan jó helye van a tutiban, a kérdés csak az marad, hogy ön szívesen látná-e az ágyában?

 

inx 02

 

Szabó Győző

A színészt feljelentőnk ugyan nem igazi úriembernek írta le, de mindenkinek lehetnek nehéz napjai, ráadásul a nők gyakran előnyben részesítik, ha valaki bunkó velük. Szabó Győző színészként szívesen lenne meleg bokszoló, és szívesen hemperegne négy nővel az ágyban, de a magánéletéről vajmi keveset lehet tudni, elképzelhető, hogy mint minden rendes színésznek, neki se az az elsődleges, hogy címlapokon szerepeljen. Akarja vagy sem, csak megmozgatja a nők fantáziáját, ráadásul vígjátéki filmszerepeiben majdnem mindig kanos üzletembert játszik. Szabó Győző nemcsak boldog apuka, hanem boldog színész is, hiszen azt csinálhatja, amit igazán szeretne, és ezt kevesen mondhatják el magukról. Nos, ha ön tehetné, mit csinálna Szabó Győzővel?

 

12-szabogyozo

 

Till Attila

A TV2 állandó bohóca Till Attila, akinek, ellentétben Stohl Andrással mindig csak fiút szülnek. Legkisebb gyermeke alig múlt egy éves, és bár szerettek volna egy kislányt, azért így is nagyon boldogok. Ő sem egyszerű eset, ráadásul igen megosztó személyiség, viszont legalább őszinte. Nem veti meg az alkoholt, bár szerinte a mértékletesség a lényeg, és bizony került már összetűzésbe nyilvános helyen, de ez megint csak egy olyan dolog, amit a nők vonzónak tarthatnak. Till Attila az utolsó apuka, akit így az új év eleján felajánlunk önöknek révedezésre, hogy eldöntsék igazi FILF-e. Ha az, hát most szavazhatnak rá, hajrá!

 

04